Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day Můj první plánovaný week - 13. 9. 2015
photo

7. 9.Monday

photo

8. 9.Tuesday

photo

9. 9.Wednesday

photo

10. 9.Thursday

photo

11. 9.Friday

photo

12. 9.Saturday

photo

13. 9.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Nesmím zapomenout po včerejšku nabít akumulátor, ať mě při dalším focení nečeká překvapení..., dopoledne práce na kompu, je nějak pomalý jako hlemýžď, doufám, že si nebere mustr z mého úlovku ze zahájení sezóny v Kotulově dřevěnce..., na oběd si dělám moje oblíbené makrobiotické risi-bisi..., kouknu z okna jak je venku, odpoledne spěchám za maminkou a mimo jiné čtu, už jen tolik pro ni můžu udělat..., po návratu se pustím do nějakých oprav, nechápu proč se mi u každého trika hned párájí švy..., večer relax a do sluchátek narvat muziku..., přemýšlím, že bych taky mohla zkusit bušit na djembe..., už je docela pozdě, ale když je hlad je dobré jít spát, ale nejdříve se najíst! ;-)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/23/2015 11:32:28 PM
to Milada Bursíková, díky za nákuk a pěkný koment. Přesně tak, nějaké tlačítko nejhezčí už to nezachrání..., šedesátka na krku se nedá zapřít. :-D Člověk se alespoň pobaví a zasměje :-D Zdravím!
9/18/2015 11:44:40 AM
Pěkně zdokumentovaný týden. Tuším, že nastavení nejhezčí asi nebude tím nejoblíbenějším. Nevadí, hlavně, že je zábava :-D


Tags more tags

left arrowprevious day Můj první plánovaný week - 13. 9. 2015