Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Můj první plánovaný week - 11. 9. 2015
photo

7. 9.Monday

photo

8. 9.Tuesday

photo

9. 9.Wednesday

photo

10. 9.Thursday

photo

11. 9.Friday

photo

12. 9.Saturday

photo

13. 9.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Po probuzení na mě čekalo překvapení, dnes máme 39 výročí společného života..., než manžel odešel do školy, stačil zaběhnout do květinářství..., ke snídani sluníčko (vím co jím)..., vzpomněla si i dcera, protože tento den vzpomínáme i na americká dvojčata..., pamatuju si, že jsme si připíjeli šampusem a mysleli si, že se díváme na nějaký katastrofický film a ono to byla pravda..., vařím si oběd a po obědě spěchám za maminkou a čtu..., baví mě po očku pozorovat tu uvolněnou klidnou tvář, když mě poslouchá, to mi potvrzuje, že mě vnímá. Cestou domů si všimnu, že orlovské chodníky opravdu potřebují nutně opravit..., doma se pustím do úprav fotek z Interaktivní výstavy IQ Centra Liberec na které jsem byla se svým malým synovcem minulý týden v našem Domě kultury..., hodím je na rajče a večer si s manželem děláme malou oslavu.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/23/2015 11:32:28 PM
to Milada Bursíková, díky za nákuk a pěkný koment. Přesně tak, nějaké tlačítko nejhezčí už to nezachrání..., šedesátka na krku se nedá zapřít. :-D Člověk se alespoň pobaví a zasměje :-D Zdravím!
9/18/2015 11:44:40 AM
Pěkně zdokumentovaný týden. Tuším, že nastavení nejhezčí asi nebude tím nejoblíbenějším. Nevadí, hlavně, že je zábava :-D


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Můj první plánovaný week - 11. 9. 2015