Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Nepovedenej.. - 12. 6. 2015
photo

7. 6.Sunday

photo

8. 6.Monday

photo

9. 6.Tuesday

photo

10. 6.Wednesday

photo

11. 6.Thursday

photo

12. 6.Friday

photo

13. 6.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Radikální myšlení z večera mi už ráno samozřejmě nefunguje..Zase mám smíšené nepříjemné pocity..Až rázná "STOPka" na kraji podchodu mě z toho dostala..Proč se mám trápit, když jsem nic neprovedla? Trápím se zjevně už jen já, takže dost, "STOP"!!Loučím se s Edou a jdu vstříc svému poslednímu prac. dni tohoto týdne..Uklízím tácky, nacházím hrnek, fotím si melouny, ano, máme je podruhé v jednom týdnu:-)No a pak jsem vyfotila pána na lešení..Cosi mu chybí, ale neptejte se, jak se mi to povedlo..Nevím, je to záhada, ale skutečně na obrázku nemá nohu..Ale jinak má nohy v pořádku:-)Máme dnes nudle s mákem, vařila jsem tyhle mašle..Odpoledne se za domem prohání to červené veliké hovado a sklízí tu obrovitou trávu, zatímco já opět peru a věším..Mezitím Eda dolaďuje naše nové svítidlo, tak konečně už zase po dlouhé době v obýváku budeme svítit!! No není to super?..Dnes už sekáči budou končit a zítra už to snad dodělají..
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/20/2015 11:42:08 PM
Moc ráda čtu a procházím Tvé týdny. :) I když je takový smíšený, má hodně historek a pěkných fotek. Ředkvičková TOP! :)
6/16/2015 9:09:22 AM
Šárko, wolácky je to moc povedený týden. Na to ostatní držím pěsti, ať se vše vyřeší k Tvé spokojenosti ; )
6/16/2015 9:03:53 AM
O co víc byl nepovedený týden, o to víc se povedly fotky;-) A to že se tenhle nepovedl, nevadí, povede se jiný;-)
6/15/2015 9:05:10 PM
Možná to tak vidím jen já, ale tento jistý druh ,,melancholie,, se definitivně odrazil v obrazech, hezky jsi to ze sebe vyplivla :-) V týdnu jsem se vracela, abych vypíchla své oblíbené snímky, ale nakonec jich je až moc, tak jen podotknu, že ÚT 4 je skvělá!...Kdyby Ti to bylo jedno, tak tě to netrápí, to je jisté. Člověk je neustále překvapován znovu a znovu... Možná o tom to všechno je. Ne o tom, co nás potká,, ale jak se s tím vyrovnáme. Jsem si jistá, že v příštím týdnu už bude všecko zase dobré :-) ..ale i jsem se tu zasmála, třeba při pohledu na mafiánské potomstvo a Eda s kapesníkem na hlavě taky pobavil :-) Takže jak říkám já: do bojaaaaa :-) Díky.
6/15/2015 7:12:56 PM
Šári, i když to stojí za hovno, umíš to perfektně zachytit a předat, až mě to mrzí za Tebe ten Tvůj blbý týden... Doufám, že už je líp :))) Já jsem na tom s tou náladou nějak podobně, takže se mi ani nechce fotit...tak obdivuju, že Ty to dáváš. Budu se těšit zase na další Tvůj týden snad už optimističtější :) Zdravím Edu. Měj se a netrap se :)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Nepovedenej.. - 12. 6. 2015