Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Nepovedenej.. - 11. 6. 2015
photo

7. 6.Sunday

photo

8. 6.Monday

photo

9. 6.Tuesday

photo

10. 6.Wednesday

photo

11. 6.Thursday

photo

12. 6.Friday

photo

13. 6.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
U popelnic stál..:-)Gumový houpací čuník, který kdysi dával radost a teď už jen zabíral někomu doma místo..Je mi ho tak nějak líto..A cestou do práce se mi třese brada..Máme pečené kuře..A žízeň k tomu, je hrozné vedro.."Ze života odpadků":-)Popeláři by mohli klidně jezdit i dvakrát denně..Chtěla jsem si vyfotit krásnou kočičku, a do záběru se mi dostal i pan majitel:-)Tak dlouho rostla tráva, až..Přišli sekáči..A přivezli si na ni největšího Zetora, jakého jsem kdy viděla..A viděla jsem jich opravdu hodně, mám zemědělskou školu:-))Večer, slečna kadeřnice před zavíračkou..A Slunce po zavíračce..A čert to vem, je mi jedno, jestli se to spraví nebo nespraví!!
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/20/2015 11:42:08 PM
Moc ráda čtu a procházím Tvé týdny. :) I když je takový smíšený, má hodně historek a pěkných fotek. Ředkvičková TOP! :)
6/16/2015 9:09:22 AM
Šárko, wolácky je to moc povedený týden. Na to ostatní držím pěsti, ať se vše vyřeší k Tvé spokojenosti ; )
6/16/2015 9:03:53 AM
O co víc byl nepovedený týden, o to víc se povedly fotky;-) A to že se tenhle nepovedl, nevadí, povede se jiný;-)
6/15/2015 9:05:10 PM
Možná to tak vidím jen já, ale tento jistý druh ,,melancholie,, se definitivně odrazil v obrazech, hezky jsi to ze sebe vyplivla :-) V týdnu jsem se vracela, abych vypíchla své oblíbené snímky, ale nakonec jich je až moc, tak jen podotknu, že ÚT 4 je skvělá!...Kdyby Ti to bylo jedno, tak tě to netrápí, to je jisté. Člověk je neustále překvapován znovu a znovu... Možná o tom to všechno je. Ne o tom, co nás potká,, ale jak se s tím vyrovnáme. Jsem si jistá, že v příštím týdnu už bude všecko zase dobré :-) ..ale i jsem se tu zasmála, třeba při pohledu na mafiánské potomstvo a Eda s kapesníkem na hlavě taky pobavil :-) Takže jak říkám já: do bojaaaaa :-) Díky.
6/15/2015 7:12:56 PM
Šári, i když to stojí za hovno, umíš to perfektně zachytit a předat, až mě to mrzí za Tebe ten Tvůj blbý týden... Doufám, že už je líp :))) Já jsem na tom s tou náladou nějak podobně, takže se mi ani nechce fotit...tak obdivuju, že Ty to dáváš. Budu se těšit zase na další Tvůj týden snad už optimističtější :) Zdravím Edu. Měj se a netrap se :)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Nepovedenej.. - 11. 6. 2015