Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Česko-Slovensko... - 10. 5. 2015
photo

8. 5.Friday

photo

9. 5.Saturday

photo

10. 5.Sunday

photo

11. 5.Monday

photo

12. 5.Tuesday

photo

13. 5.Wednesday

photo

14. 5.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Dopoledne balím poslední pracovní materiály na celý příští týden...mám před sebou 500 km...u Meziříčí je na dálnici bouračka...takže objížďka, naštěstí Vysočina je krásná a pár kilometrů navíc vůbec nevadí...mířím ke Starému Hrozenkovu...a pak už státní hranice...na dálnici směrem na Žilinu se objevuje kousek duhy...míjím továrnu Kia za Žilinou...a za kopcem už je kousek do Dolného Kubína.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/25/2015 10:50:29 PM
Ahoj Šárko, moc děkuji za komentář. Tvoje týdny jsou velkou inspirací a na rozdíl od mých zatím "popisných", hodně zajímavě zpracované. WOL je fakt návyková záležitost, asi budu muset konečně koupit pořádný foťák, protože "Samsung" už nestačí:-)Tak pohodový další WOL!
5/24/2015 5:54:15 PM
To je parádní cestovatelsko pracovní týden! Hned si vážím toho, že mám do práce jen pár desítek metrů:-)Ale na Slovensku je hezky, co?:-)Ten kozlík na hradě:-)Líbí se mi koncertní atmosféra prvního dne..A hokejová atmosféra dne posledního:-))Murphyho zákony fungují jako máloco:-)Ahoj, Regíno, bylo tu nač koukat!:-)Šárka..


left arrowprevious daynext dayright arrow Česko-Slovensko... - 10. 5. 2015