Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Česko-Slovensko... - 9. 5. 2015
photo

8. 5.Friday

photo

9. 5.Saturday

photo

10. 5.Sunday

photo

11. 5.Monday

photo

12. 5.Tuesday

photo

13. 5.Wednesday

photo

14. 5.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Sobotní ráno ukazuje pohodovou tvář a tak vyrážíme na kolovýlet...u rybníka ve Břvích si labuť udělala hnízdo hned u silnice...procházíme františkánský kostel v Hájku, kde právě probíhá mše pod širým nebem a děvčata nám nabízejí pohlednice...ve Svárově si popovídáme v kostelíku, kde je improvizovaná galerie krásných obrazů...při průjezdu Pticemi zdravíme vodníka...řepka je všude kolem - barevně docela krása, ale alergici vědí své...sumamsumárum nějakých 30 km...pozdní oběd a pak úklid...třídíme:-).
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/25/2015 10:50:29 PM
Ahoj Šárko, moc děkuji za komentář. Tvoje týdny jsou velkou inspirací a na rozdíl od mých zatím "popisných", hodně zajímavě zpracované. WOL je fakt návyková záležitost, asi budu muset konečně koupit pořádný foťák, protože "Samsung" už nestačí:-)Tak pohodový další WOL!
5/24/2015 5:54:15 PM
To je parádní cestovatelsko pracovní týden! Hned si vážím toho, že mám do práce jen pár desítek metrů:-)Ale na Slovensku je hezky, co?:-)Ten kozlík na hradě:-)Líbí se mi koncertní atmosféra prvního dne..A hokejová atmosféra dne posledního:-))Murphyho zákony fungují jako máloco:-)Ahoj, Regíno, bylo tu nač koukat!:-)Šárka..


left arrowprevious daynext dayright arrow Česko-Slovensko... - 9. 5. 2015