Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Popelářův první stěhovací - 14. 2. 2015
photo

9. 2.Monday

photo

10. 2.Tuesday

photo

11. 2.Wednesday

photo

12. 2.Thursday

photo

13. 2.Friday

photo

14. 2.Saturday

photo

15. 2.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Sobotu jsem rozjel velmi velkou porcí knedlíku s vajíčkem, po jejímž zkonzumování mě v relaxaci s kávou rušili okolo jdoucí medvědi, fašaňk, ostatky nebo jak se tomu zrovna tady říká. Bylo to ale humorné a mě bylo jen líto, že jsem nestihl zachytit jak farář žehná počůranému lednímu medvědovi. Pak přijela moje lepší půlka a pokračovalo se v balení. V první fázi jsme odvezli zapůjčené nádobí a mikrovlnku vrátit kolegovi a pak jsme naložili nějaké knihy a tak a hurá do Kroměříže. Tam jsme ani nevykládali a připravili se rovnou na ples SZŠ Kroměříž, kde tanečníci TK Gradace měli dva vstupy, jeden standartní tance a druhý latinu. Mezi vstupy jsme skákli na večeři a po druhém vstupu jsme si s Pavlou koupili lahvinku bílého a sledovali okolo chodící maturanty a jejich blízké. Osobně mě ale překvapila úroveň chování s společenských schopností jak maturantů, tak jejich rodičů, protože i popeláři za autem se chovají líp a já vím, o čem mluvím.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

3/14/2015 5:04:26 PM
Dík lidi! Už tu chvíli jsem a zatím je to úžasné ;)
3/6/2015 10:24:14 AM
Prima reportáž...do nového držím palce, ať se ti daří!
2/24/2015 8:53:33 PM
Vladimíre, přeju Ti, ať v novém se máte pohádkově ((-: Dýchla z toho celého týdne na mě trochu nostalgie a trochu pocit, že je vše tak, jak má být (-:


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Popelářův první stěhovací - 14. 2. 2015