Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Popelářův první stěhovací - 11. 2. 2015
photo

9. 2.Monday

photo

10. 2.Tuesday

photo

11. 2.Wednesday

photo

12. 2.Thursday

photo

13. 2.Friday

photo

14. 2.Saturday

photo

15. 2.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Dnes jsem si udělal trochu nestandartní svačinu, protože už začalo být nutné vyklidit ledničku za účelem stěhování a tak jsem začal zpracovávat její náplň. Ráno jsme se jako vždy stavili na podniku za účelem papírování a fasování a pak vyrazili na rajón. Přestávku v Lutopecnách jsme strávili příjemnou procházkou kolem obnovených ekologických vodních ploch, kde jsme v jejich přímém sousedství našli velmi neekologické ošacení holých stromů. Při práci už jsme málem sbírali sněženky a téměř na konec šichty jsme ve Zlobicích potkali cosi, co jsem já nejdřív nazval čertem a později ptakoještěrem v běhu. Každopádně mám další kus do série svých Názděnek. Cestou do bytu jsem dostal chuť na něco kysaného mléčného a po jídle jsem celý zakoupený litr podmáslí zpucoval. Po jídle, podmáslí a kávě jsem se konečně vrhl trochu do balení a mimo jiné jsem sundaval i fotky svých krásných dcer, které mi v bytě dělaly společnost už od mého nastěhování.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

3/14/2015 5:04:26 PM
Dík lidi! Už tu chvíli jsem a zatím je to úžasné ;)
3/6/2015 10:24:14 AM
Prima reportáž...do nového držím palce, ať se ti daří!
2/24/2015 8:53:33 PM
Vladimíre, přeju Ti, ať v novém se máte pohádkově ((-: Dýchla z toho celého týdne na mě trochu nostalgie a trochu pocit, že je vše tak, jak má být (-:


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Popelářův první stěhovací - 11. 2. 2015