Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow 135.Zo Šípkovej do Kováčovej - 21. 7. 2014
photo

18. 7.Friday

photo

19. 7.Saturday

photo

20. 7.Sunday

photo

21. 7.Monday

photo

22. 7.Tuesday

photo

23. 7.Wednesday

photo

24. 7.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Zajtra odchádzame do Kováčovej, tak som šiel do obeda umyť auto a potom s Dankou na obed. Mal som ešte pol dňa voľno a tak som šiel po nákupoch. Zrazu mi volal kolega, že sa vracia z dovolenky a požiadal ma o odvoz z vlakovej stanice, lebo prší... Pozerám von, a vravím mu, že tu neprší. No neprešlo ani 20 minút a prišla búrka, akú si nepamätám. Celé mesto bolo pod vodou. Všetky cesty sa postupne zmenili na potoky, rieky a niekde vznikli meter hlboké jazerá. Keď sme sa po hodine a pol dostal cez mesto domov sme zistil, aké škody napáchal búrka na dvore a do konca mi zatieklo popod okná aj do bytu. Takže sme mali čo robiť aj my. Museli sme si naliať niečo na ukľudnenie. Večer v správach sme sa dozvedeli, že búrka zasiahla aj Terchovú a najmä Vrátnu dolinu. Voda spôsobila kamenné lavíny a dolina sa zmenila na nepoznanie.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/3/2014 8:11:24 AM
Ľubo, tie fotky zo Zázrivej a Terchovej sú nádherné. Ako z rozprávky. Odskok do Kováčovej a zase Terchová. Teším sa na pokračovanie :o)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 135.Zo Šípkovej do Kováčovej - 21. 7. 2014