Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow 135.Zo Šípkovej do Kováčovej - 20. 7. 2014
photo

18. 7.Friday

photo

19. 7.Saturday

photo

20. 7.Sunday

photo

21. 7.Monday

photo

22. 7.Tuesday

photo

23. 7.Wednesday

photo

24. 7.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Na druhý deň skoro ráno, keď slnko vytváralo nádherné tiene a odlesky na rosou zmáčanej tráve som neodolal a v pyžame(v mojom prípade trenírkach ) a šlapkách som vybehol do asi metrovej nepokosenej trávy. Nenašiel som ani jednu peknú pavučinku ani jeden pekný kvietok, nič. Ale mokrý som bol dostatočne... Po raňajkách sme začali robiť základné prípravy na dlhodobý pobyt na chate, strecha na terase, teplá voda v prírode a pod. Ja viem volám to chata ale v skutočnosti je to drevenica so studňou a kadibudkou kde jediný luxus je elektrika. Jednoducho zrub v divočine plnej medveďov a inej zveri. Takže kým sa nezotmie ešte na huby.... Dnes sme sa vrátili domov, lebo zajtra musí ísť Danka na časť dňa do práce. Samozrejme, že sme sa pochválili susedovi z úlovkom ;)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/3/2014 8:11:24 AM
Ľubo, tie fotky zo Zázrivej a Terchovej sú nádherné. Ako z rozprávky. Odskok do Kováčovej a zase Terchová. Teším sa na pokračovanie :o)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 135.Zo Šípkovej do Kováčovej - 20. 7. 2014