Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day Výroční taroky II - 13. 8. 2014
photo

7. 8.Thursday

photo

8. 8.Friday

photo

9. 8.Saturday

photo

10. 8.Sunday

photo

11. 8.Monday

photo

12. 8.Tuesday

photo

13. 8.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
"Ostrava nemusí být černá", ta už dávno není. Kdyby to napsal někod přespolní, ale místní politici ? (2) Neodpustil jsem si jednu lampu před nakupováním :-). (3) Vinný olej s česnekem a bazalkou, luxusní! Táta přijel s chaty a zítra se vrací se setrou zase zpět. Jedeme na návštěvu, abychom se vůbec viděli.(5) Místní drbny (6). Paradoxy, mám také HD televizi, ale HD signál nechytám a jsem jen 6km od vysílače. Když vysílali zkušebně HD při olympiádě, tak jsem problém neměl (táta má kabelovku). (9). Odjíždíme za prudkého deště a na silnicích je to vidět. Jsme rádi, že jsme doma. Dokonce i kytky jsou utopeny ve vodě :-)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/11/2014 9:01:18 PM
Fajn týden, legrácky na tarokách, víkendová pohodička na chatě.. Gratuluju k výhře :-)
8/22/2014 7:21:04 AM
Jirko, máš pekný tarokový týždeň. Dosť fotiek ma rozosmialo... a Bonniee, to je tak krásny psík.... :o)
8/21/2014 2:49:15 PM
Ahoj Jiří,po/9 se mi moc líbí!!Pexeso jsem už dlouhá léta nehrála:-)) Je fajn ,že jsem si ho mohla tady u Tebe připomenout.Výhra 3Eu je lepší než nic:-)))) Povedený týden ,i když byly bouřky:-))Ahoj...........
8/16/2014 5:38:38 PM
Ahoj Jirko … nepíšu, ale Tvé týdny sleduji (a díky tarokům i trochu žiju) .. no jak mi to čas dovolí. Přeji Ti hodně štěstí do nového začátku … chce to vůli věřit svému rozhodnutí … ono to je jako v tarokách … v započatém bludu setrvej … Tady je samozřejmě top pátek, byla to díky Vaškovi (a všem ostatním) skvělá akce. Na šestce to Aničce s foťákem sluší a je vidět, jak je ta palačinka na foťáku srandovní. No … devítka … noste jízdenku na viditelném místě … prostě královna se na plese dobře bavila … Fotit vlastního psa nejde … rodiče měli kdysi Bennyho, který považoval za pána mne … a já s nim nemám jedinou fotku, on prostě když jsem tam byl nedokázal být někde jinde než v moji těsné blízkosti. Úterý … fajn, ale prohrál jsem 3 eura … a ještě jsme cestou zkontrolovali Ivoše, proč nechodí … :-)
8/16/2014 11:12:02 AM
Znám jednu zkratku, je to sice dál, ale o to horší cesta. Takto nějak začínáš week a já bych ještě dodal, že i slepé cesty jsou cesty :) Vidím, že taroky se povedly. So3! Po8 taky začínáš se selfie? Však to vypadá, že na těch tarokách je víc fotografů než karbaníků :D ...aha, to je Zdenek. St9... jééé !!


left arrowprevious day Výroční taroky II - 13. 8. 2014