Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Výroční taroky II - 8. 8. 2014
photo

7. 8.Thursday

photo

8. 8.Friday

photo

9. 8.Saturday

photo

10. 8.Sunday

photo

11. 8.Monday

photo

12. 8.Tuesday

photo

13. 8.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
(1) O polední pauze vyběhnu koupit kytici pro hostitelku. (2) Zastávka je "vymetená". V pátek docela zajimavá skutečnost.(3) Už jsme na místě a Hela kouká, co to Zdeněk dostal za vynález :-). (4) Koláčky ? Tak ty jsou vzrušující ! Bavíme se dobře a hrajeme na dva stoly. (6) Že by nový člen WoL ? :-) V nejlepším je třeba skončit. Vlak jede včas a nás dobrá nálada neopouští :-))).
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/11/2014 9:01:18 PM
Fajn týden, legrácky na tarokách, víkendová pohodička na chatě.. Gratuluju k výhře :-)
8/22/2014 7:21:04 AM
Jirko, máš pekný tarokový týždeň. Dosť fotiek ma rozosmialo... a Bonniee, to je tak krásny psík.... :o)
8/21/2014 2:49:15 PM
Ahoj Jiří,po/9 se mi moc líbí!!Pexeso jsem už dlouhá léta nehrála:-)) Je fajn ,že jsem si ho mohla tady u Tebe připomenout.Výhra 3Eu je lepší než nic:-)))) Povedený týden ,i když byly bouřky:-))Ahoj...........
8/16/2014 5:38:38 PM
Ahoj Jirko … nepíšu, ale Tvé týdny sleduji (a díky tarokům i trochu žiju) .. no jak mi to čas dovolí. Přeji Ti hodně štěstí do nového začátku … chce to vůli věřit svému rozhodnutí … ono to je jako v tarokách … v započatém bludu setrvej … Tady je samozřejmě top pátek, byla to díky Vaškovi (a všem ostatním) skvělá akce. Na šestce to Aničce s foťákem sluší a je vidět, jak je ta palačinka na foťáku srandovní. No … devítka … noste jízdenku na viditelném místě … prostě královna se na plese dobře bavila … Fotit vlastního psa nejde … rodiče měli kdysi Bennyho, který považoval za pána mne … a já s nim nemám jedinou fotku, on prostě když jsem tam byl nedokázal být někde jinde než v moji těsné blízkosti. Úterý … fajn, ale prohrál jsem 3 eura … a ještě jsme cestou zkontrolovali Ivoše, proč nechodí … :-)
8/16/2014 11:12:02 AM
Znám jednu zkratku, je to sice dál, ale o to horší cesta. Takto nějak začínáš week a já bych ještě dodal, že i slepé cesty jsou cesty :) Vidím, že taroky se povedly. So3! Po8 taky začínáš se selfie? Však to vypadá, že na těch tarokách je víc fotografů než karbaníků :D ...aha, to je Zdenek. St9... jééé !!


left arrowprevious daynext dayright arrow Výroční taroky II - 8. 8. 2014