Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Můj čtvrtý prázdninový - 21. 7. 2014
Share week
photo

21. 7.Monday

photo

22. 7.Tuesday

photo

23. 7.Wednesday

photo

24. 7.Thursday

photo

25. 7.Friday

photo

26. 7.Saturday

photo

27. 7.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ráno ještě nadšeně kontroluji nově nachystané zavěšení bodových světel - časem snad zavěšená nebudou. Dáda je ještě polospící. Nářadí nachystáno. Normální poloha mého muže. A takhle se se mnou baví a najednou mluví úplně z cesty, otočím se a .... telefonuje, jak jinak. Asi jsem nudná. Koupelna vypadá jako koupelna a už čekáme na poslední úpravy - dnes manžílek namontuje umyvadlo a obě baterie :D ... Ta hromada je náš bývalý strop, který byl polepený krásnýma polystyrénovýma kazetama - asi se líbily jen mě. Takhle se odchází od práce - tohle nám zůstalo na chodbě na naší dokonalé hlíně. A vysoušíme. Večer nesedíme tradičně na dvorku - neboť prší.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/29/2014 11:13:21 AM
To s foťákem je sice mrzuté, ale z vlastní nedávné zkušenosti vím, že když se chce, jde to i bez foťáku..I když teda v mém případě hůř a "přes zuby":-))Tady je tolik pozitiv, že i tohle jistě překonáš..Rekonstrukce zasáhla do života vší silou a teď to vypadá chvilkama na jemné zoufalství..Ale práce pokračují a jednou si tohle budeš prohlížet a vzpomínat..A těšit se z krásného domova:-)))Přeju, ať to zvládnete, foťák je fakt jen věc, i když milovaná..Je fajn, že na to všecko okolo nejsi sama a že Tě někdo podrží a rozptýlí Tvé chmury..Všecko tohle je život a mě se týden právě pro autentičnost a nehranost velmi líbí:-)Ahoj, Šárka..
7/29/2014 10:51:01 AM
Ahoj Hani, s tím displejem mě to mrzí, ale není to konec světa. Důležité je, že foťáček fotí, to je jeho hlavní funkce. Dřív žádné displeje nebyly a jaká vznikaly krásné fotky :-)! A Tobě to jde koukám i bez něj! Týden je opět skvělý. Moc se mi líbí ta nádherná černo-bílá momentka od vody (4) a pískový angry birds - škoda, že Vás výtvor není víc vidět, určitě to taky stálo za to :-D! Paráda, těším se na další letní týden


Tags more tags

next dayright arrow Můj čtvrtý prázdninový - 21. 7. 2014