Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Můj čtvrtý prázdninový - 26. 7. 2014
photo

21. 7.Monday

photo

22. 7.Tuesday

photo

23. 7.Wednesday

photo

24. 7.Thursday

photo

25. 7.Friday

photo

26. 7.Saturday

photo

27. 7.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ráno, když ještě všichni spí musíme jít s Davídkem do bazénu lovit broučku novou síťkou. Odpoledne razíme do Lednice na výstavu pískových soch. Chtěli jsme na kole, ale prší, tak protáhneme autíčko. Tahle fotka je špatná a i rozmazaná, ale to že můj muž utíká vidím jen jednou do roka a já to dokonce stihla cvaknout. A je to tady - pískový Angry Birds :D :D I když Dáda vypadá smutně, je moc rád. Timýk jel s námi a přemýšlí co to s Dádou děláme - ale i my umíme vytvořit v písku Angry Birds - Reda. Potom si zajdeme na poháry, palačinky, piva a míchané nápoje. Ale mlj hrubý nedostatek, zapoměla jsem zdokumentovat že s námi byli i moji báječní rodiče.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/29/2014 11:13:21 AM
To s foťákem je sice mrzuté, ale z vlastní nedávné zkušenosti vím, že když se chce, jde to i bez foťáku..I když teda v mém případě hůř a "přes zuby":-))Tady je tolik pozitiv, že i tohle jistě překonáš..Rekonstrukce zasáhla do života vší silou a teď to vypadá chvilkama na jemné zoufalství..Ale práce pokračují a jednou si tohle budeš prohlížet a vzpomínat..A těšit se z krásného domova:-)))Přeju, ať to zvládnete, foťák je fakt jen věc, i když milovaná..Je fajn, že na to všecko okolo nejsi sama a že Tě někdo podrží a rozptýlí Tvé chmury..Všecko tohle je život a mě se týden právě pro autentičnost a nehranost velmi líbí:-)Ahoj, Šárka..
7/29/2014 10:51:01 AM
Ahoj Hani, s tím displejem mě to mrzí, ale není to konec světa. Důležité je, že foťáček fotí, to je jeho hlavní funkce. Dřív žádné displeje nebyly a jaká vznikaly krásné fotky :-)! A Tobě to jde koukám i bez něj! Týden je opět skvělý. Moc se mi líbí ta nádherná černo-bílá momentka od vody (4) a pískový angry birds - škoda, že Vás výtvor není víc vidět, určitě to taky stálo za to :-D! Paráda, těším se na další letní týden


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Můj čtvrtý prázdninový - 26. 7. 2014