Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow 49. Telefonní a anafylaktický - 18. 7. 2014
photo

15. 7.Tuesday

photo

16. 7.Wednesday

photo

17. 7.Thursday

photo

18. 7.Friday

photo

19. 7.Saturday

photo

20. 7.Sunday

photo

21. 7.Monday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Dnešní den u mě vlaje černá vlajka. Celou noc jsem téměř nespala, chytla mě nějaká velká alergická reakce, v práci mě chtěli dát na kyslík a dát mi kortikoidy a vymýšleli, kdo si vezme moje šichty - to teda nasrat, jestli se nemám oběsit, musím do práce, tak jsem si alespoň nechala napsat lokální kortikoid do nosu, protože klasický já nemůžu, mohou způsobit akutní psychózu nebo deprese, bezva, narvali do mě aspoň dithiaden a pak mi objednali tabletky. Během dne už mi bylo líp a tak jsem se snažila něco dofotit, přiznám se, některý fotky jsou pořízené v jiný čas, aby doplnily co se dělo. Večer jsem byla plně vyřízená. Opět jsem nespala, ale už se mi dýchalo líp. Musím vážně říct, že mě opustil humor....
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/25/2014 3:23:58 PM
No Ketrin, je fakt že máme různé konstrukční vady, ale dá se s tím žít, to bych ti mohl vyprávět...Jestli ty popisky vydáš knižně, tak bych pro sebe prosil s podpisem, ano?...:-)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 49. Telefonní a anafylaktický - 18. 7. 2014