Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow 49. Telefonní a anafylaktický - 16. 7. 2014
photo

15. 7.Tuesday

photo

16. 7.Wednesday

photo

17. 7.Thursday

photo

18. 7.Friday

photo

19. 7.Saturday

photo

20. 7.Sunday

photo

21. 7.Monday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Po příchodu z noční jsem hned zapnula pračku a šla si na chvíli dáchnout. Pak hup do města, kde jsem hledala vhodný pičifuk - prej stress protect, to jsem zvědavá, já se zkrátka potim jako prase a všechny vychytávky nějak selhávaj. Stavila jsem se v práci, zaměstnavatel zavedl stravenky, tak doufám, že za dva měsíce nezjistí, že na to nemaj a nezruší to. Poslední porce z mega kuřete a k tomu do you like a carling darling aaaaa je boží!!! A moji hrdinové - Velký medvěd není mrtvý, jenom spí, zasáhl jsem ho pěstí - občas bych nějakýho Oldu Šetrnýho potřebovala v práci :D Jinak je mi dneska ještě větší vedro, než obvykle, tak jsem zase vytáhla větrák. Pak musím na nějakou flashku nahrát bollywoodský film a připravit pochutiny pro spolukoukatele - zítra večer hromadné sledování bolly filmu na plátně u kamarádky :)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/25/2014 3:23:58 PM
No Ketrin, je fakt že máme různé konstrukční vady, ale dá se s tím žít, to bych ti mohl vyprávět...Jestli ty popisky vydáš knižně, tak bych pro sebe prosil s podpisem, ano?...:-)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 49. Telefonní a anafylaktický - 16. 7. 2014