Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow 48. Nejde mi to - 13. 7. 2014
photo

8. 7.Tuesday

photo

9. 7.Wednesday

photo

10. 7.Thursday

photo

11. 7.Friday

photo

12. 7.Saturday

photo

13. 7.Sunday

photo

14. 7.Monday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Hladová krysa ve stínu svého hladu - to jsem musela vyfotit! :D Dnes jsem jela za babčou - ten přístroj je ta věc, do které jsem sháněla tu mega baterku a jak vidíte, je plně funkční - roztomilá babičkovská pěst to jasně naznačuje :D Stravili jsme s ním hodně času :D Vykukující rozinka z koláče byla neúprosná a říkala sežer mě! :D A pak mi dootekla otékající noha - hold jsem někdy v týdnu šlápla vedle, no! Když jsem přijela, dělala jsem večer ještě kuře, páč další den mě sice čeká až noční, ale dopoledne táhnu do města. Jo a kdybyste hledali sponku do vlasů, tak Brožková jí připíná na šoupačky a pak se tuze diví, že jí nemůže nikde najít! :D
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/20/2014 1:07:49 PM
Zase jsem se pobavil...tedy ne že by všechno bylo přímo k smíchu, ale ty tvoje komentáře jsou opravdu vtipné...máš bezva nadhled...těším se...ahoj!
7/19/2014 6:50:40 PM
Jo, přesně řečeno:-)Já to úplně vidím:-))Kačábko, ono to s jistýma obměnama vlastně žijeme všichni..Pravda, každý máme jinou práci, jinak prožíváme perné chvilky, jinak se léčíme:-)Ale "léčit" se musíme občas všichni:-)A smích je taky dobrej lék:-)Já jsem po shlédnutí tohoto týdne zdravá jak řípa a to jsem měla skoro celý týden blbou náladu:-))A ne a ne mě to přejít..Už je to pryč, pozdravuj Špekouna, je krásný, i když dovede dělat binec(je to chlap:-))A užij si nového "chytráka":-)Já ho dostala pod stromeček a ještě dnes mě občas "přechytračí":-)Buď jsem už na podobné technické vymoženosti jednoduše stará, nebo jsem prostě blbá:-)))Šárka..
7/16/2014 7:53:45 PM
Jedním dechem... fakt dobrý deník!


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 48. Nejde mi to - 13. 7. 2014