Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow 48. Nejde mi to - 11. 7. 2014
photo

8. 7.Tuesday

photo

9. 7.Wednesday

photo

10. 7.Thursday

photo

11. 7.Friday

photo

12. 7.Saturday

photo

13. 7.Sunday

photo

14. 7.Monday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Prudce vyhlížím výplatu, jen co se půlnoc překlenula do nového dne, už se mi dělalo mdlo, že snad přijde po víkendu, ale přišla - krásný papírky, bohužel o pár dní později jsou zase v pr ... pryč!Taky hlásili pod mrakem - hmmm, přijde to někomu jako pod mrakem? Asi mám jiné senzory. Po velkém nákupu a lítání mě čeká ještě nějaká domácí práce, ale lítala jsem tak moc, že to podstatné vyfocené není. Ovšem Špekoun to završil - já makám jak divá, měním mu ty jeho chc... a on zaleze do budníku pod klec, roztrhne pytlik a začne žrát, myslela jsem, že mi jebne - všude nadrobil (chlap) :D Baterku musím dát na místo, kde jí nezapomenu, je do nějakého stoletého přístroje pro babču. Škoda, že neexistuje fotka s vůní, tu svíčku jsem vyfotila protože krásně voněla - ach, ta ženská logika!!! Sušené meruňky na ruce a v černobílé barvě mi vždycky připomínaly krvinky - zase mi hrabe. Nu a s nedůvěrou jdu zkoušet nový atomizér do elektrik-hul.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/20/2014 1:07:49 PM
Zase jsem se pobavil...tedy ne že by všechno bylo přímo k smíchu, ale ty tvoje komentáře jsou opravdu vtipné...máš bezva nadhled...těším se...ahoj!
7/19/2014 6:50:40 PM
Jo, přesně řečeno:-)Já to úplně vidím:-))Kačábko, ono to s jistýma obměnama vlastně žijeme všichni..Pravda, každý máme jinou práci, jinak prožíváme perné chvilky, jinak se léčíme:-)Ale "léčit" se musíme občas všichni:-)A smích je taky dobrej lék:-)Já jsem po shlédnutí tohoto týdne zdravá jak řípa a to jsem měla skoro celý týden blbou náladu:-))A ne a ne mě to přejít..Už je to pryč, pozdravuj Špekouna, je krásný, i když dovede dělat binec(je to chlap:-))A užij si nového "chytráka":-)Já ho dostala pod stromeček a ještě dnes mě občas "přechytračí":-)Buď jsem už na podobné technické vymoženosti jednoduše stará, nebo jsem prostě blbá:-)))Šárka..
7/16/2014 7:53:45 PM
Jedním dechem... fakt dobrý deník!


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 48. Nejde mi to - 11. 7. 2014