Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow [10] Na jih a na sever - 25. 5. 2014
photo

20. 5.Tuesday

photo

21. 5.Wednesday

photo

22. 5.Thursday

photo

23. 5.Friday

photo

24. 5.Saturday

photo

25. 5.Sunday

photo

26. 5.Monday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Zase ranní vstávačka, tentokrát NAŠE závody. Okres.. no, žádná sláva, řeknu rovnou, ale to se stává. Dopoledne relativně dobrá nálada, Helča se usmívá asi pořád, Vendy se nechce fotit a když už, tak ne sama. Sooo "let us take a selfie", okay? :-) Jelikož není moc času na focení, protože jsme jednou tam, podruhé na další disciplíně, tak jsou fotky focené v jednom časovém bloku - pauze. A tak nesmíme opomenout zvěčnit "tréňu" - naši Máňu. Lebedíme v Ivecu a užíváme si na chvíli stínu a přísunu tekutin. Tak za ženy jsme nakonec skončily 5. a za dorostenky 2. Naši kluci postupují do krajského kola. :-) Po příchodu domů mám kupodivu ještě náladu a energii na srandičky (a proč máš tak velké oči? a proč máš tak velkou pusu? to, protože si do ní často nevidím). Pak už ale jen odpočinek za zvuku písniček a s Hugem v náručí... K.O.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/17/2014 5:36:44 PM
Páni, to je aktivní týden! :) Pálava vypadá fakt krásně, musím se tam jet podívat! A do Holomóce taky! Už se nemohu dočkat dalšího týdne :))


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow [10] Na jih a na sever - 25. 5. 2014