Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow [10] Na jih a na sever - 20. 5. 2014
Share week
photo

20. 5.Tuesday

photo

21. 5.Wednesday

photo

22. 5.Thursday

photo

23. 5.Friday

photo

24. 5.Saturday

photo

25. 5.Sunday

photo

26. 5.Monday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Pálava - den druhý. Jel s námi nejsuprovější učitel, co na té škole vůbec je! Dneska nás čekala tůra - nejdřív nějakou cestou necestou do kopce, nakonec jsme došli na krásný vrchol, kde se dříve prý konaly čarodějnické sabaty. No perfektní místo si na to uměly vybrat, to se musí nechat. :-) Odtud jsme viděli na druhém kopci vysílač, který se nám zdál neskutečně daleko.. no za chvíli jsme tam byli. A výhled na další kopec, avšak tentokrát převážně z kopce, protože jsme právě byli asi na nejvyšším místě v okolí - z kopce, do kopce a vzhůru na Dívčí hrady. Ze zříceniny byl opět krásný výhled, ještě že nám vychází počasí. Cestou zpátky z dnešního výletu se ohlížíme a nevěříme, že jsme toho tolik nachodili. Po večeři chvíle volna a při západu sluníčka jdeme opět k blízké přehradě fotit (na poslední fotce v pozadí pokořený kopec/kopce). Že byl dnešek ale sakra fajnový a stálo to za to! :-)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/17/2014 5:36:44 PM
Páni, to je aktivní týden! :) Pálava vypadá fakt krásně, musím se tam jet podívat! A do Holomóce taky! Už se nemohu dočkat dalšího týdne :))


Tags more tags

next dayright arrow [10] Na jih a na sever - 20. 5. 2014