Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Rodinná sešlost - 8. 2. 2014
photo

6. 2.Thursday

photo

7. 2.Friday

photo

8. 2.Saturday

photo

9. 2.Sunday

photo

10. 2.Monday

photo

11. 2.Tuesday

photo

12. 2.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
(1) Vše připraveno, hosté mohou přijít a může se slavit :-). Dorazí rodiče s Maťou a Honzou, dva tcháni a jedna tchýně (Vlasta loni zemřela :-( ). A samozřejmě Bonie ! Než Maťa přiveze dědu Petra, tak máme pod stolem dva bobky :-). Bavíme se dobře, legrace jako vždy, změna jen v tom, že si nenecháme ujít naši první medaili na OH. (4) Tuto fotku jsem musel zařadit. Bjoerndalen je legenda a coby čerstvý čtyřicátník dokázal opět vyhrát OH ! Dnes měním objektivy, zkouším filtry, fotím s "vánočním" bleskem a stále se učím. Dojde i na tanec a na chvíli se stávám DJ. Otec se mě ptá, jaký to kanál hraje (při písni Louise Amstronga). Youtube je pro tyto účely super! (začalo to tím, že jsem nemohl najít CD s poptávánou písní).
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/11/2014 7:57:43 PM
Týden mě moc zaujal ((-:
3/5/2014 2:07:01 PM
Tak Ti nevím, kde jsem byl, když jsem tady ještě nebyl? Sobotní sešlost je parádní. Takové akce mám rád, i když mě moje neteř upozornila, že s "rodinou" nemám používat slovní spojení "rodinná sešlost", protože s přibývajícím věkem by se to některým členům nemuselo líbit :)
Ne5 je fajn. Když jsem byl v roce 1999 v Maďarsku na úplné zatmění slunce, měli ve městě Szombathely na náměstí postavenou v měřítku Sluneční soustavu. Tam mi došlo, že seřazení planet do jedné přímky má na Zemi vliv, jako když se seřadí ve fotbalové bráně 6 včel a ovlivňují brankáře v bráně druhé... Rulandské šedé se určitě (minimálně barvou) hodí k "Ona v černobílé". Olinko, Zdenek mi právě naopak přijde, jako by právě řekl větu: "a to vážně mi ani kalhoty nenecháte?"
St - jé, sníh, tak to jsem letos taky neviděl :) Líbilo se mi tady
2/28/2014 11:58:39 AM
Ano,klub cooltour je hodně zajímavý :-) pěkný týden
2/22/2014 1:02:11 AM
Parádní týden, při sobotní oslavě bylo řádně veselo a tak to má být :-), navíc z ní jsou pěkné fotky. Mějte se, Š.
2/21/2014 1:03:15 PM
Ahoj, zisťujem, že som prešvihla Tvoj minulý week...akosi rýchlo tu pribúdajú, bola som zavalená prácou a zmeškala som aj zverejnenie môjho...:)) K postupu tenistov blahoželám, našim tenistkám sa to nepodarilo..Ale hlavne Ti dodatočne želám všetko naj k sviatku, vidím, že si ho patrične s rodinkou oslávil aj zapil(rozšírenou o roztomilého nového člena- vnúčatá majú jednu výhodu- nosia plienky a tak bobky nehrozia..:))) Vaši športovci na OH sú skvelí, neviem, či naša jediná medajla je slovenská či ruská...:( Digifoto si kupujem aj ja, ale ten portrét na obálke je podľa mňa krajší neupravený...A Zdeněk na tarokovej vyzerá spokojne, asi ešte netuší, že pôjde domov bez gatí...:))) Jirko, fajn, u mňa za 5, maj sa krásne....
2/21/2014 9:52:43 AM
V týdnech posledních dní je nádherně vidět jak je Olympiáda součástí našich životů. I já neodolal a např. oba závody u televize M. Sáblíkové tvoří součást mých týdnů...


left arrowprevious daynext dayright arrow Rodinná sešlost - 8. 2. 2014