Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Rodinná sešlost - 6. 2. 2014
Share week
photo

6. 2.Thursday

photo

7. 2.Friday

photo

8. 2.Saturday

photo

9. 2.Sunday

photo

10. 2.Monday

photo

11. 2.Tuesday

photo

12. 2.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Nakupujeme netradičně ve čtvrtek, aby Hela stihla vše uvařit a připravit. V neděli máme rodinnou sešlost. S tatou oslavíme společně narozeniny. Zastavka u dědy Petra. Koupil jsem si časpopis. Skončilo mi předplatné, nestíhám vše číst, tak jsem ho neprodloužil. Ale téma mě zlákalo ke koupi (15.2.2014 Ještě se jej nerozbalil :-( )
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/11/2014 7:57:43 PM
Týden mě moc zaujal ((-:
3/5/2014 2:07:01 PM
Tak Ti nevím, kde jsem byl, když jsem tady ještě nebyl? Sobotní sešlost je parádní. Takové akce mám rád, i když mě moje neteř upozornila, že s "rodinou" nemám používat slovní spojení "rodinná sešlost", protože s přibývajícím věkem by se to některým členům nemuselo líbit :)
Ne5 je fajn. Když jsem byl v roce 1999 v Maďarsku na úplné zatmění slunce, měli ve městě Szombathely na náměstí postavenou v měřítku Sluneční soustavu. Tam mi došlo, že seřazení planet do jedné přímky má na Zemi vliv, jako když se seřadí ve fotbalové bráně 6 včel a ovlivňují brankáře v bráně druhé... Rulandské šedé se určitě (minimálně barvou) hodí k "Ona v černobílé". Olinko, Zdenek mi právě naopak přijde, jako by právě řekl větu: "a to vážně mi ani kalhoty nenecháte?"
St - jé, sníh, tak to jsem letos taky neviděl :) Líbilo se mi tady
2/28/2014 11:58:39 AM
Ano,klub cooltour je hodně zajímavý :-) pěkný týden
2/22/2014 1:02:11 AM
Parádní týden, při sobotní oslavě bylo řádně veselo a tak to má být :-), navíc z ní jsou pěkné fotky. Mějte se, Š.
2/21/2014 1:03:15 PM
Ahoj, zisťujem, že som prešvihla Tvoj minulý week...akosi rýchlo tu pribúdajú, bola som zavalená prácou a zmeškala som aj zverejnenie môjho...:)) K postupu tenistov blahoželám, našim tenistkám sa to nepodarilo..Ale hlavne Ti dodatočne želám všetko naj k sviatku, vidím, že si ho patrične s rodinkou oslávil aj zapil(rozšírenou o roztomilého nového člena- vnúčatá majú jednu výhodu- nosia plienky a tak bobky nehrozia..:))) Vaši športovci na OH sú skvelí, neviem, či naša jediná medajla je slovenská či ruská...:( Digifoto si kupujem aj ja, ale ten portrét na obálke je podľa mňa krajší neupravený...A Zdeněk na tarokovej vyzerá spokojne, asi ešte netuší, že pôjde domov bez gatí...:))) Jirko, fajn, u mňa za 5, maj sa krásne....
2/21/2014 9:52:43 AM
V týdnech posledních dní je nádherně vidět jak je Olympiáda součástí našich životů. I já neodolal a např. oba závody u televize M. Sáblíkové tvoří součást mých týdnů...


next dayright arrow Rodinná sešlost - 6. 2. 2014