Viaţa pe planeta Pământ văzută de locuitorii acesteia

left arrowprevious day next dayright arrow (0147) Velký den Haničky jako klavíristky a nový ministr u hasičů - 3. 2. 2014
photo

1. 2.Sâmbătă

photo

2. 2.Duminică

photo

3. 2.Luni

photo

4. 2.Marţi

photo

5. 2.Miercuri

photo

6. 2.Joi

photo

7. 2.Vineri


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Zmáhán viry vytahuji foťák jen minimálně. Obvyklý snímek snídaně (s nejoblíbenějším nožem), parkování (se svítícím policejním autem), provoz na Jižní spojce (s letním karavanem), pondělní nakupování v Radotíně a koukání na televizi. Už ani nevím, na co jsem se díval, a ani odraz svítící obrazovky na konferenčním stolku mi ne a ne napovědět.
Comentarii

Trebuie să fii conectat ca să poţi adăuga comentariu

Accesare Înregistrare

2/24/2014 10:40:05 AM
Šárko, děkuji za přání a pěkná slova. Měl bych se polepšit a také kolegy více komentovat po Vašem příkladu. Někdy ale stíhám prohlídnout jen „staré známé“ :-)
2/18/2014 10:25:51 PM
Tak páteční bilboard je fakt přesně pro hasiče.-.Těm se musí ježit všecky chlupy:-))Pane Františku, mám dojem, že Hanička je "multitalent", to je třeba podporovat, je moc šikovná:-))Živý a záživný týden:-)A nebojte, občas "blbě" vypadá každý z nás, protože blbě prostě občas bývá každému:-)Zdravím a přeju, ať je Vám "dobře", všem:-)Šárka..


left arrowprevious daynext dayright arrow (0147) Velký den Haničky jako klavíristky a nový ministr u hasičů - 3. 2. 2014