Viaţa pe planeta Pământ văzută de locuitorii acesteia

next dayright arrow (0147) Velký den Haničky jako klavíristky a nový ministr u hasičů - 1. 2. 2014
Share week
photo

1. 2.Sâmbătă

photo

2. 2.Duminică

photo

3. 2.Luni

photo

4. 2.Marţi

photo

5. 2.Miercuri

photo

6. 2.Joi

photo

7. 2.Vineri


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Návštěva u mladých znamená hrát si. S elektrickou stavebnicí, s tučňáky anebo s tabletem. Hanička mi namalovala obrázek s nissanem na našich společných cestách a mě to dojalo :-) Kája vedle Oldy má svatozář a všem se to líbilo. Ondra přišel ukázat kalendář s lodí, který dostala Hanička v nějaké meziškolské soutěži. Jo, a to ranní koupání jsem samozřejmě k celému dni patřičně barevně doladil.
Comentarii

Trebuie să fii conectat ca să poţi adăuga comentariu

Accesare Înregistrare

2/24/2014 10:40:05 AM
Šárko, děkuji za přání a pěkná slova. Měl bych se polepšit a také kolegy více komentovat po Vašem příkladu. Někdy ale stíhám prohlídnout jen „staré známé“ :-)
2/18/2014 10:25:51 PM
Tak páteční bilboard je fakt přesně pro hasiče.-.Těm se musí ježit všecky chlupy:-))Pane Františku, mám dojem, že Hanička je "multitalent", to je třeba podporovat, je moc šikovná:-))Živý a záživný týden:-)A nebojte, občas "blbě" vypadá každý z nás, protože blbě prostě občas bývá každému:-)Zdravím a přeju, ať je Vám "dobře", všem:-)Šárka..


Tag-uri more tags

Praga
next dayright arrow (0147) Velký den Haničky jako klavíristky a nový ministr u hasičů - 1. 2. 2014