Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Moudrý ví, co je symbol času... - 21. 12. 2013
photo

16. 12.Monday

photo

17. 12.Tuesday

photo

18. 12.Wednesday

photo

19. 12.Thursday

photo

20. 12.Friday

photo

21. 12.Saturday

photo

22. 12.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
jsou nádherné a já nepřestávám být dojatá...na horách mě čeká sníh a rampouši...romanticky pocukrované okolí...a dětičky...tradiční sousedský výlet k Roubence, což není chaloupka, ale studánka...při západu slunce...Kordule prostě blbne a blbne...Páťa čeká na špekáčka...a já se kochám západem slunce a je mi dobře
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

1/6/2014 6:24:25 PM
Swarry, čas ukáže, jestli rohodnutí bylo správné. Já odcházel 2x. Jednou po šesti a jednou po čtrnácti letech. To druhé odcházení bylo hodně těžké, pro tuto firmu jsem dýchal, jako by bylo moje (měl jsem v ní jen minimílní podíl). Dělal jsem více než jsem musel. Dokážu to pochopit, proč člověk zůstavá déle než musí. Je to o tom odvádět to nejlepší a být profesionál. Snažím se toho držet a abych obstál sám před sebou. Nečekám, že bude odměna nebo něco podobného, o to tu nejde. Jde o pocit, že jsem udělal maximum. Na druhé straně si pak člověka váží zákazník, kolegové, ... Omlouvám se, nechtěl jsem poučovat, ale nějak mě to vzalo :-).
1/1/2014 9:07:46 PM
Ten neklid je tady všude cítit …. ovšem když umíte vyladit Fidorku na cestu do Vánoc, tak to bude určitě v pohodě. :-) Moudrý člověk umí především čas vnímat … možná jako řeku, která protéká nenápadně kolem a která se občas připomene šplouchnutím nebo také pořádnou sprchou do ksichtu. Byl jsem se dnes ráno projít na Emu, to je halda a zároveň nejvyšší bod Ostravy. Na nový rok tady chodí díky KČT hotové procesí. Nevím proč jsem zrovna dnes tak nějak ostřeji vnímal fragmenty rozhovorů kolemjdoucích. Srandovní, smutné, malicherné, hloupé i chytré až filozofické. Určitě nejsem moudrý člověk, ale dnes jsem měl pocit, že jsem tu řeku slyšel. Díky za tyhle chvilky, kdy má člověk pocit, že žije. Mějte se.
1/1/2014 7:36:21 PM
Znám ten pocit, Šári, také jsem odešla z minulého zaměstnání..A také jsem měla ten dojem, že dělám to nejlepší.A taky jsem pak cítila totéž co Ty..Jakýsi smutek a takový divný zvláštní stesk..Aspoň tohle trošku cítím z Tvého týdne..Je takový hořkosladkokyselý, to občas život bývá a já Ti, milá jmenovkyně, přeju, aby nový rok přinesl lepší a příjemné chvíle, abys nikdy svých rozhodnutí nelitovala a aby Ti bylo dobře a hezky:-))šárka..


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Moudrý ví, co je symbol času... - 21. 12. 2013