Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow 115/11 Vánoční nálada - 6. 12. 2013
photo

5. 12.Thursday

photo

6. 12.Friday

photo

7. 12.Saturday

photo

8. 12.Sunday

photo

9. 12.Monday

photo

10. 12.Tuesday

photo

11. 12.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ráno jedeme s babičkou k zubaři do Vyškova. Nádherné svítání:) V čekárně se mi rosí čelo, když poslouchám vrtačku, všechny zuby mně začínají bolet, bože proč jsem se o ně nestarala víc!! Ok, takhle šílím pokaždý a skoro nikdy mi nic není:D Tentokrát mi zubař spravil jen kaz na už mrtvém zubu, babičce řekl, že má zuby jako mladice a jely jsme domů:D Odpoledne využiju sněžení a fotím kostky ve sněhu. Potřebuji je do kalendáře. Večer máme Fotokruhový dýchánek.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

1/9/2014 12:45:38 AM
Ahoj Oli, vy máte novýho psa?! Pošli mi fotku!:)) Díky, budu zítra štěstí potřebovat - kromě divadla jsem si (blbec) zapsala na zítřek (vlastně už dnešek) 3 zkoušky ve škole:/ To bude náročný den.. U Flauberta jsem v půlce, štvou mě (Pat a Mat:D). Ale mezitím jsem stihla přečíst 3 Čapkovy cestopisy:)
1/8/2014 11:35:59 PM
Ahoj Lily, držím palce na zajtra...Fajn week, hlavne zverinec a Coffee (my máme psa Willisa!)..Som zvedavá, či sa prehryzieš cez Flauberta...Aj ja si kvôli fotonádobíčku kupujem kabelky XXXL...a tuším čím ďalej, tým väčšie...:)) Maj sa a pozdravuj...:)))
1/3/2014 1:09:02 AM
Ahoj! Honzo, i kdyby ta brasna vazila tunu, nevadi mi nosit ji:) No ale to chapes urcite:) Lenko, dekuji za vycerpavajici komentar:D tykani je samozrejmosti, oc je to jednodussi v anglictine, ze?:) Moleskine je super, uz mam 2.po sobe. Coffee je celebrita tady na wol a to za chvili bude slavit 3 roky a 3 mesice! Doufam, ze se tohoto jubilea dozije:) Korculovani je brusleni, ze? Lenko, Sevillu musis zazit!! Navsteva min na 3-4 dny. To mesto budes milovat:) A to jsme tam ani nezazili poradnou fiestu..Dekuji za navstevu:)
1/2/2014 10:33:25 PM
tak pokračovanie: A sobota sa mi páči celá aj s korčuľovaním. Pondelok. Coffee nema chybu :o). A potom to ospevovanie Sevilly. Aj ségra mi o nej básnila. Ja snáď pojdem kuknúť nejaké letenky do Malagy :o). A pondelňajšia 6, 7. 8 ach. A čerešňa na torte Coffee :o). No a utorkové a stredové fotky. Hmmm. Paráda. Lído, mne sa u teba vždy páči a teším sa na ďalšie dobrodružstvá ;-)
1/2/2014 10:32:41 PM
Lído, máš opäť krásny week. Veľmi rada sa k tebe vraciam ;-). Jo, ak sme si nejak oficiálne nepotykali, tak oficiálne ti ponúkam tykanie ;-). Tak a idem pokračovať v komente. Štvrtok. Tu sa mi páči Moleskine diár. Ja mám Moleskine Memo Pocket a som s ním veľmi spokojná. Beriem si ho na cesy a odkladám vstupenky a iné blbôstky z ciest. Páci sa mi Coffee :-). Jak tam má tie noviny s tv programom :-). A tá snehová „vánice“ ta je parádna. Veľmi sa mi páčia piatkové fotky. A to foto u zubára. Paráda, ja som sa chystala poprosiť zubárku, či môžem fotiť. A jak som bola v ambulancii tak zo všetkého stresu som zabudla :-). Sobota, opäť fujavica. Ooo, aké fotogenické. Závidím :-). Jeeee a ja som sa nevlezla do jedného kemntu :-)
1/2/2014 12:28:23 PM
Ahoj :) Super týden. To táhání fotovýbavy je fajn, hlavně z koncertů, když táhnu bágl a většinou ještě LPčko, když neodolám a hodlám utrácet :D Páteční 5 je skvělá, pro mě asi nejlepší. I ostatní dny super samozřejmě. Měj se a pozdravuj


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 115/11 Vánoční nálada - 6. 12. 2013