Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Mikulášský bez Mikuláše - 2. 12. 2013
photo

30. 11.Saturday

photo

1. 12.Sunday

photo

2. 12.Monday

photo

3. 12.Tuesday

photo

4. 12.Wednesday

photo

5. 12.Thursday

photo

6. 12.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Dnešek začal tak, že jsem měla pocit, že nebudu mít co fotit a teď nevím, co vybrat. Tak má vypadat správný WOLácký den! Když se řekne Řím, vzpomenu si na Janičku (ta je pro Tebe, Jani!). Základní výbava fotografky - mé nové rukavice s "kapuckou". Náš kolegáček Trýňa, jak zapózoval, hotovej model. Odpoledne mi nějak nebylo dobře, tak jsem to zaplácla koláčkem a fakt se mi udělalo líp :-) No a taky jsme konečně s Janinkou načli adventní kalendář, co jsme dostaly od kluků a rovnou šup tam 2 čokoládky. Největší radost z toho asi měli stejně Michal a Renča. K večeru opět nad Prahou nádherná barevná scenerie. A protože bylo dnes opravdu hodně práce, po páté hodině mě dohnal hlad, tak jsem si šla do KFC pro kukuřici. No a otevřu pytlík a on mi ten trouba dal bramborovou kaši! No hlad byl, tak jsem to snědla, ale znovu bych si to nedala. Cestou domů hvězda na vánočním stromečku na Václaváku a slečna v metru měla božskou tašku z MFF. A dnes musím jít brzo spát, takže dobrou, WOLÁNCI.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

12/16/2013 12:42:04 PM
Jitko, děkuji. Jsem ráda, že se Vám mé týdny líbí :-) Ano, já jsem na detaily "úchylná" a hrozně mě baví. Slibuji, že další týden brzy přibude...
12/15/2013 11:55:19 AM
Ano, týden mě pobavil, je pěkně nafocený a popsaný...k první fotce: "mlčí váky" jako "oblá modroha", či "sprdená stucha"...to poslední se mi opravdu podařilo, a to dokonce na jevišti...:-)
12/15/2013 11:42:03 AM
Objevila jsem Vaše týdny, moc se mi líbí... vnímám hlavně detaily a těch je u Vás moc a moc a všechny krásné...doufám,stejně jako Jana, že další budou následovat....
12/9/2013 8:41:48 AM
Martinko opět perfektní! Krásné fotky, krásné komentáře, krásné a veselé zážitky a když tak koukám na tu nedělní pětku, říkám si, že už spolu pracujeme opravdu dlouho - mám někde ve WOL přesně ten samý záběr ;-))! Děkuju za milou fotečku Říma i za celý Tvůj týden. Doufám, že další bude hned následovat :-)!


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Mikulášský bez Mikuláše - 2. 12. 2013