Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Svatomartinské pálení - 16. 11. 2013
photo

14. 11.Thursday

photo

15. 11.Friday

photo

16. 11.Saturday

photo

17. 11.Sunday

photo

18. 11.Monday

photo

19. 11.Tuesday

photo

20. 11.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ráno jedeme na chatu. Uvnitř nás čekají dva stupně. Než přijede Eva s Bohušem, tak tam máme 15 (díky teplometu). Zavezeme s Bohušem kvas do pálenice, vyzvedneme holky a jdeme na oběd do Dobré hospody. V pálenici si čas krátíme hrou v karty. Na večer se přemístíme do Ostravy. Máme lístky na Svatomartinskou oslavu u Eliáše. Nechybí husa, hudba, plný sál i dobrá zábava. Přesto odcházíme před zahajením tomboly. Doma si pouštíme country hudbu, co jsem vyhrál minulý týden.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

12/2/2013 10:54:25 AM
Děkuji všem za návštěvu. Hádanka, je to obrázek, který namalovala dcera mého šéfa, když ji bylo 10 let. V práci lovím, co se dá. Máme tam zákaz focení, ale tento obrázek přece nikomu neublíží, ne ?
Noli, kvas je z jablíček. Do 200 litrů kvasu jsme přidali 2Kg cukru a 2kg medu. Výsledek stojí za to !!! :-). Pálenku neskladujeme v plastu. Pondělí osmička ukazuje, jak ji přelévam do skla (a jednoho demižonu). Jsem rád, že i já jsem někoho ovlivnil :-). Lensbaby miluji, ale stále váhám jestli si mám koupit Muse (mám půjčený od Zdeňka Kamrly) nebo composer. Nejradějí ho mám na portréty. Husa zapomenuta. Víkend v Praze jsem přežil bez úhony. Ještě, že má dnes dovču :-).
11/28/2013 4:06:46 PM
Ahoj Jirko, hádanku vzdávam...Ten kvas je jednodruhový alebo zmes ? My sme svojho času dávali páliť broskyne (z vlastnej nadprodukcie) a výsledná ohnivá 52 bola super...Ak Ti môžem poradiť, neskladuj pálenô v plaste, alkohol je rozpúšťadlo..... Ďeťátko kreslilo krásne, ešte sa k tomu niekedy vracia ? Páčia sa mi ut /2, tarokové a portrét fotoZdeňka...:)) P.S.: Pod vplyvom Tvojej krásnej foto dňa zo 14 som sa rozkývala a kúpila som si Lensbaby..A lietajúca húska ma rozosmiala...:))) Maj sa fajn...
11/27/2013 5:51:33 PM
Krásné lampy, Jirko, děkuji :-). A obrázek vaší dcery, luxuska, tento talent mě totálně minul, nakreslím jen prasátko a to takové to dětské :-). Mějte se, Š.
11/26/2013 12:17:38 PM
Hádanka? Malůvka na schodišti (opravená omýtka?)
Úplně Ti věřím, že není nad to, když husa odletí v pravý čas. Jenže někdy bere všechno s sebou :)
Pěkný týden a Beethoven nemá chybu!
11/24/2013 11:43:39 PM
To na čtvrteční trojce se rozšiřuje Poda, je jim stávající budova malá. :-) Hádanka mi připomíná Věstonickou Venuši. :-) Pálení se povedlo, měl jsem tu čest vstřebat vzorek jako additivum do směsi 12-10-12-10-12 a jelo to fakt jako vítr. Oslava u Eliáše vypadá také povedeně. Taroky v salónku byly super, po dlouhé době jsem vůbec nesmrděl kouřem. A nejlepší je úterní devítka, já ten foťák fakt miluji, výsledky už jsou v poslední týdnu. Už jsem to někde psal, tohle je fyzicky ten foťák, kterým je nafoceno celé moje dětství, včetně profilové fotky na WoL. :-) A vyhrál jsem, už ale nevím kolik. :-) Ludwig vypadá dost dobře, kreslí ještě, tohle je třeba udržovat. Také tramvaj na středeční čtyřce je bezva. Líbilo se mi to, měj se.
11/23/2013 7:59:06 PM
Jirko, opět jsem se pobavila a s Luckou jsme se i pokochaly:-)Dcera je talent:-)Krásný Beethoven!Aspoň mám ten dojem:-)Nejvíc mě pobavila hláška, že husa v pět ráno odletěla:-))Promiň, vím nebo tuším, že Tobě asi v tu dobu do smíchu nebylo..Výborná je tramvaj:-)No a přirozeně parádní už jsou tarokovky, a heleme se, koho tu nevidím..Překvapivě Zdeněk:-))Zdravím, Šárka..


left arrowprevious daynext dayright arrow Svatomartinské pálení - 16. 11. 2013