Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day Víno, víno, vinobraní.. - 14. 9. 2013
photo

8. 9.Sunday

photo

9. 9.Monday

photo

10. 9.Tuesday

photo

11. 9.Wednesday

photo

12. 9.Thursday

photo

13. 9.Friday

photo

14. 9.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Jdu domů a za zády se již šikují úklidové čety. Děštivo, to počasí moc nevyšlo. Z práce jen jedna. A už hledám ve městě oba sourozence. Vystoupení Gnomus, s nimiž se sestra chce fotit, zase. Jééé. Tak to jsem nečekal, ke klobásku i obloha. A za kamarády do mazhauzu.
"Ten, kdo se při víně směje, ten žije déle"
staří Moravané
Na zdraví přátelé..
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

11/21/2013 11:12:04 PM
Ahoj Petře. Pěkně jsi tady slovíčka a obrázky k oslavě vína poskládal. Díky za Wericha, to byl moudrý pán …. vlastně to je moudrý pán. :-) A také za Zdeňka Šmída, ty jeho vodácko-trampské knížky jsou vynikající. Zrovna včera jsem si otevřel vynikající výběr z hroznů Pálavy, ročník 2011, byl to skvělý zážitek. Teď u Tvého týdne ještě cítím tu chuť sluníčka na patře. Burčáku jsem si letos užil jen maličko, k nám do Ostravu se vozí většinou jen naprostý hnus. Ale zato jsem se díky kamarádovi dostal k vynikajícímu červenému burčáku a to byl fajn zážitek. Petře měj se a zase se ukaž. Zajímalo by mne třeba jak si sestra užila letos motorku. :-)
11/21/2013 11:03:00 AM
No konečně se zde taky jednou ukážeš :-) Koukám, že jsi si užil Mikulov i domácí Znojmo...


Tags more tags

left arrowprevious day Víno, víno, vinobraní.. - 14. 9. 2013