Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Mávnu křídly a uletím všem - 2. 11. 2013
photo

28. 10.Monday

photo

29. 10.Tuesday

photo

30. 10.Wednesday

photo

31. 10.Thursday

photo

1. 11.Friday

photo

2. 11.Saturday

photo

3. 11.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Rychlý přesun ke mě domů...naložit maso...naklidit byt a zároveň si v hlavě připravit scénu na domácí úkol_foto interiéru...čekačka na zastávce...Janička na návštěvě, konečně mohu oplatit to mé vysedávání u ní...dneska je kámen a u toho se pěkně kecá a mlsá...ač přecpané vesele pokračujeme...u ještěrky (báječné víno) a já už naštěstí nejsem tak zelená jako ona...zůstalo jedno, ale nechávám ho a jdu spát
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

11/21/2013 11:49:34 AM
Já na dobrých autech nelpím (také bych si mohl koupit lepší auto, ale nechci). Ale v tomto případě bych si dal říci. Pak bych to možná přehodnotil :-). Út5, zažil jsem to jen dvakrát a vždy k mému prospěchu. Člověka to posune dále. Přeji hodně štěstí! Díky za tip na kino, jen si udělat čas. Přidávám se, zítra je vždy dobře a někdy i lépe. So4, už jsem si říkal, kdy bude nějaká lampa :-).
11/16/2013 9:21:59 PM
Jo, placatý káry, to jsou hračky pro kluky v každém věku. Černá kočka, to je přece štěstí a má kožíšek stejně hebký jako každá jiná. A jak umí příst. :-) Rozhodnutí … klik … přeji hodně štěstí. Každá změna něco sebere a něco přinese, jisté je jen to, že nic není napořád. Zdá se, že se s tím perete statečně a také že WoL Vám alespoň symbolicky pomáhá. Určitě zvládnete všechno co budete chtít.
11/16/2013 12:57:27 AM
Ty jo, tak tady je ten tyden s pro tebe velkym T :-)Kam bys letala prosim tebe, ani za mraky neni raj :-)Haha, ten koment s drakem me pobavil :-D A co ty vis, treba zvraci, mluvila jsi s autorem :-D? A dalsi haha, kdyz vidim ten zupan :-)V NE se mi libi ten spagat :-)Zatial :-)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Mávnu křídly a uletím všem - 2. 11. 2013