Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Dušičky a rozloučení s Vlastou - 2. 11. 2013
photo

31. 10.Thursday

photo

1. 11.Friday

photo

2. 11.Saturday

photo

3. 11.Sunday

photo

4. 11.Monday

photo

5. 11.Tuesday

photo

6. 11.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Hela upekla štrůdl. To bude mít děda Petr radost. Po cestě vyzvedneme v květinářství připravené kytice a pozdravíme se i s novým přirustkem do rodiny zahradníků. Na hřbitově je všechno jak má být. Nový náhrobek a kytice. Na oběd si zajdeme do La Futury na oběd. Děda nikdy neměl čerstvou pizzu (ne z obchodu) tak si ji nakonec dává. Dlouho neměl tak velkou společnost, tak se zdržíme docela dlouho.Jdeme spát pozdě, filmový marathon (3 filmy od Adama) nám neumožnil jít dřív do postele.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

11/13/2013 6:28:56 PM
Ahoj, Jiří! Už včera jsem napsala komentář, ale asi jsem ho zapomněla odeslat:-)Takže ještě jednou. Ryzí dokument ze života, se vším, co přináší.. Noutbůk, nenašel by se tam u Vás někde ještě jeden, který by nikdo nechtěl?:-))35filmů, tak to bych asi měla až do smrti, já totiž u filmů nikdy nevydržím..Nevydržím ani vzhůru, jsem nevděčnej divák:-))A jak nejsem na baby, Tvoje dcera je fakt moc hezká..A jak nejsem na dokumentování Lensbejbíkem stavěná já, tak Tobě to jde jedna radost:-)Jen tak dál, těším se na vánoce s Lensbaby, to budou kouzla:-))Šárka..
11/12/2013 7:55:08 PM
Parádní středeční duha :-). A děkuji za tip do kina. Dneska jsem kvůli nemoci musela jedno kino odvolat, ale ani nebyl nápad na co jít, tak teď už vím. Příjemný týden, těším se na další. Š.
11/12/2013 3:47:55 PM
Pá2 vypadá velmi dobře. (Napsal bych to i o Pá3, ale to raději nenapíšu, abych nedostal od tatínka přes držku)
Jo, se sportem to je tak. Po potrhání kolenních vazů jsem si dal 2 roky pauzu. Doktor říkal, že se s tím dá žít, ale já si chtěl ještě zahrát fotbal a tak byla operace. Jak říká klasik: do hrobu má jít tělo zhuntovaný, tak tedy sportem!
Jó kino, to budu muset počkat, až mě některá z mých dcer do kina vytáhne. Pěkný týden...
11/10/2013 1:00:07 AM
35 nových filmů, to Ti nezávidím, kdy se na to podíváš? Není dušičková šestka v Hrabové, je mi to nějak povědomé. Hele, pondělní osmičku už jsem někde viděl, díky. Colette mám v plánu, ale na to se musím načasovat do nálady. Na Schindler's list jsem čekal skoro dva roky. Nojo, dres je dres. Jednak Ti sluší a pak … to se hraje úplně jinak než v civilu. :-))) Měj se.


left arrowprevious daynext dayright arrow Dušičky a rozloučení s Vlastou - 2. 11. 2013