Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Tobogán a sešup dolů - 21. 9. 2013
photo

16. 9.Monday

photo

17. 9.Tuesday

photo

18. 9.Wednesday

photo

19. 9.Thursday

photo

20. 9.Friday

photo

21. 9.Saturday

photo

22. 9.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Návštěva z hor a příliv energie...slíbený aquapark...Kordulce dodatečně k narozeninám...absolutně jsme se přes den vyřádili a večer jsem se ještě dmula pýchou, že děti už umí říct Árka, a že se po mě celý den ptaly
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

11/9/2013 11:58:32 PM
Přes všechny nesnáze to na mne celkově působí velmi optimisticky. V tomto případě to bude asi hlavně těmi dětmi, které zde zastupují symbolickou naději jako součást symbolického univerza. Všichni hledáme, ať už vědomě, či podvědomě, kdo jsme , odkud jsme přišli a kam směřujeme. A čím více si to uvědomujeme, tím více nás občas život bolí. Nicméně, změna je život a vždy to zlé přinese něco dobré. Já vím, jen prázdná fráze a slova, slova … ale mne vždy nejvíce posunulo dopředu, když mi někdo nějak ublížil nebo mne nějak naštval. Jsme civilizovaná společnost, ale v principu žijeme podle atavistických pravidel smečky vlků, jen si to více komplikujeme. Takže … furt ve střehu … to je správně heslo dne. A že se mi tu líbilo, už jsem psal a tak se kruh uzavřel. Jo a ještě: Předtím než umřu chci … ŽÍT.
11/1/2013 7:06:57 PM
Karlín jsem poznal (i bez komentáře). Byli jsme tam ubytováni loni na jaře. Už za čtyři týdny budu opět v Praze :-). Proupouští se všude :-(((. Také bojujeme za přežití. Damoklův meč je zdvižen až do dubna. Na druhé straně na to není čas myslet. Práce mám jak v kostele a nemám čas na Woláky jak bych chtěl :-(. Týden trochu pesimistický. Než jsem to dopsal, tak Šárka Lisníková něco prozradila. Swarry, tak ať se Ti v něm daří! Držím palce a foť lampy :-)
11/1/2013 6:40:27 PM
Každá špatná chvíle, nebo "den blbec" třeba, jednou skončí a po očistě v podobě sprchy a spánku následuje nový den, nový začátek..Nová naděje..Snad to bude další den lepší..A když ne, jsou další rána..A další..Z mé vlastní zkušenosti vím celkem určitě, že blbá nálada, smutno, splín a bolavo prostě netrvá donekonečna..A Tobě, Šári, přeju, ať to přejde co nejdřív a ať si rychle zvykneš v novém místě..To s tou "přesazenou kytkou", to znám taky..Neboj, vše bude dobréé, já to vím na 100%:-))Šárka..
11/1/2013 5:48:24 PM
Děkuji za reakce. Týden je opravdu pesimistický, protože jsem měla náladu pod psa, ještě bude následovat pár takových týdnů, ale slibuji, že se vše vyřeší :-). Maartinoo, super nápad! Moc ráda tě poznám, moc ráda zajdu na drink. Písni mi na mail swarry@email.cz, tam si vyměníme čísla a domluvíme se. Jé, tak to je jediná věc, která mě dnes potěšila. Těším se. Š.
11/1/2013 2:24:57 AM
Ahoj, Šáruš,to auticko na konci cesty sedlo :-) fotka s tucnakem pobavila, ale z nejakeho duvodu se mi moc libi ta prvni ve ctvrtek, je to jako kuze. Optimismem zrovna nehyris, ale to dovedu pochopit :-D. Jinak, nezajdem treba nekdy na drink? Kdyz uz jsme tady v teeej Praze obe dve :-D. Mej se a treba na videnou
10/31/2013 4:37:47 PM
Tak to je mi líto...budu zvědavý na další týdny a držím palce.!
10/31/2013 3:44:30 PM
Fajný celý týden!
10/31/2013 8:48:10 AM
název týdne svádí k pesimismu, ale přesto tvůj pohled na svět vnímám velice optimisticky. Podařená atmosféra celého týdne!


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Tobogán a sešup dolů - 21. 9. 2013