Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Na lovu i v posteli - 13. 9. 2013
photo

12. 9.Thursday

photo

13. 9.Friday

photo

14. 9.Saturday

photo

15. 9.Sunday

photo

16. 9.Monday

photo

17. 9.Tuesday

photo

18. 9.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
V práci jsem brzo, čeká mě cesta k zákazníkovi. Není mi moc dobře, tak se tam dnes nezdržím dlouho. Vyzvedávám Helu v Lidlu, platím nákup, dávám ho do auta a valime dom. Beru si paralen a postel to jistí. Hela provádí týdenní činnosti a já si můžu číst. Ne dlouho, přemůže mě spánek. Budím se v noci hladem.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/29/2013 5:37:38 PM
Ahoj Jirko, už jsem se konečně dopracovala k Tvému týdnu, byť s "menším" zpožděním :) jo mít v blízkosti obchůdek není od věci, zvlášť v takových situacích. S vystupováním z vlaku jsem Ti to říkala, že jsi určitě vystupoval do kolejiště. Ty nové vlaky tě nepustí, u těch starších bys vystoupil no :) nám se jednou stalo jakožto 7členné partě, že jsme jeli na chatu pozdě večer a vystupovali jsme na zastávce, kde skoro nikdo nevystupuje. A jak jsme to místo neznali a nevěděli, kam vystupovat, tak jsme vystupovali na špatnou stranu, což jsme zjistili, když jsme ještě vystupovali, ale vlak už se začal rozjíždět :) jaké překvapení pak čekalo na průvodčí, když nás tam spatřila po odjetí vlaku :)) fajn týden, Jirko, jen tak dál :)
9/27/2013 9:54:17 PM
Díky všem za návštěvu. Martine, nic v tom není. Jednou jsem nahoře a jednou dole. Asi s tím všichni bojujeme. Ale začalo mě víc bavit vyrazit ven jen tak sám s fotobatohem. Docela si tím čistím hlavu.
9/27/2013 7:35:13 AM
Ahoj Jirko, jsem na psaní a komentování "trochu" lajdák...tak Ti touto cestou děkuji za všechny milé komentáře k mým týdnům : )Moc ráda jsem Tě poznala a věřím, že náš celoostravský a havířovský sraz budeme opakovat.Na Alliance francaise budeme mít "Francouzský podzim", což znamená, že budou různé kulturní akce, tak se pokusím něco zorganizovat. Měj se moc hezky, Hanka
9/24/2013 10:29:35 PM
Doufám Jirko, že taroky U Lva dnes klaply. Já měl dnes spoustu plánů, ale jak tak celý den pořád mrholilo, tak jsem nakonec ani nevytáhl čumák. Aspoň jsem něco udělal doma. Fotolovecký den, to je pěkný luxus, závidím. Hele, já měl dnes asi takový den jako Ty v sobotu. Výborná je nedělní pětka, to je ještě léto. Na plovárně je prima pořad, Marek Eben je velmi kultivovaný člověk. Takto se to má dělat. To že jsi z vlaku vystupoval na druhou stranu už Ti tady někdo myslím říkal. :-))) Já to chápu. Poslední růže a bw vanová, prima. Líbilo.
9/23/2013 12:58:47 PM
Jirko, fajn week, topky sú pre mňa štvr/5 a ne/6....P.S.: "Na plovárne" je jeden z mála programov, ktoré si rada pozriem...:))
9/23/2013 9:55:33 AM
Františku máš pravdu. I mě ten týden tak nějak zaujal. Asi je dobře poskládanej.
Jirko poraď, jak si to udělal, abys po dovolené zase "viděl a fotil". Já s tím mám nějakej problém...
9/23/2013 9:06:39 AM
Věcný chlapský pohled na svět: práce na silnici, motorky, letadlo, televizní sport, nádraží, hodná manželka jídlo a nová angličtinářka atd. atd.... Fajne!


left arrowprevious daynext dayright arrow Na lovu i v posteli - 13. 9. 2013