Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 17- Patince, sumce, deťúrence a Doktor (WHO) party :)) - 5. 8. 2013
Share week
photo

5. 8.Monday

photo

6. 8.Tuesday

photo

7. 8.Wednesday

photo

8. 8.Thursday

photo

9. 8.Friday

photo

10. 8.Saturday

photo

11. 8.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Dovolenkový týždeň začínam prípravou láskyplných raňajok pre dcéru - neter Zuzka sa vrátila zo štúdií v Anglicku - tatko jej dáva dokopy už takmer odpísanú starú Hondičku - Sandra rozposiela plánik, aby jej priateľky a fanúšičky Doktora ku nám zajtra trafili, Tardis je už na záhrade pripravená - aj na 5 je Sandra, ako predo mnou kráča pasážou - spoločnými silami pečieme korpus - Vili s Ankou odchádzajú na rande, vyzerá, že mamina (v pozadí na balkóne) ich pustila...:)) - aj každý jeden linecký koláčik bude ozdobený aktuálnym obrázkom, podobne ako torta...
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/23/2013 1:01:06 PM
Františku, tie Tatrovky boli ozaj parádne, len sa mi ťažko fotili, keďže to bolo cez obed a slnko pražilo...:))
9/23/2013 8:58:19 AM
Pěkné tatrovky, určitě by vyhrály Miss Tatrování 2013 ve Zbirohu, aspoň já bych je na první místa nominoval :-)
9/22/2013 9:15:18 PM
Ďakujem všetkým...:)) Lidka a Zdendo- teším sa na foto z Barcelony...Ľubo, čo piješ..?..:))...Šárko, so Sandrou to nie je také jednoduché, ako to vyzerá...cenzúra je veeeeeľmi prísna, a žiaľbohu jej sa páčia iné fotky, ako by som vybrala ja, ale máš pravdu, máme pekný vzťah, mám pocit, že puberta je za nami (teda tá jej, o tej mojej občas pochybujem...:))
9/21/2013 8:04:24 PM
Nádhera, zahřálo i samotné prohlížení v tomto "letním" čase.
9/21/2013 8:38:12 AM
Oli, paráda..Moc se mi líbí fotka Tvé Sandry v pasáži hned v pondělí..Páni, já žiju asi někde na jiné planetě, protože co je Tardis vůbec nevím..Musím si to najít, abych byla v obraze, ale nejspíš to bude něco supr, když je Sandra takhle "zapálená" do pečení dortu:-)A musí to být opravdu bezva záležitost, když dala vzniknout tolika hezkým fotkám, krásné mladé holky, jak se smějí a jsou šťastné, co může být krásnějšího, než když se takhle krásně usmívá na fotce tolik lidiček:-))?Trampolína, to je bezva, jen já bych musela mít trampolínu, která je projektovaná na slona:-)Sumci nádherní a koukám, že si se Sandrou dobře rozumíš a fotit se dá docela snadno:-))Snad se naše Luci taky nakonec umoudří:-)Tomi Meresjev, říkáš??:-))Však on se na ně brzy postaví a pak Vám to "předvede":-))Krásné klučisko:-)Natálka kukadla zjevně ukázat nechce, asi je příbuzná s mou dcerou..:-)No tak nakonec jsou tu i ta krásná očka:-)Paráda, zdravím Tě, Oli:-)Šárka..
9/20/2013 11:06:02 PM
Ahoj Oli! Že bych tyhle fotky už někde viděla?:D Pondělní plánek je prostě epický:D fakt vymakaný, musela to být dobrá whoovská párty;) Ten úterní most, resp.podmost jsem už taky někde viděla, zrovna dneska jsme fotili se Zdendem podobné grafity na nábřeží Guadalquivir. Každopádně sonický šroubovák je SUPER věc! Nejsem sice takový fanda DW jako Sandra, ale brala bych ho. Večerni BR je skvělá. I celý wellness pobyt, zvlášť fotky sumců (pá 4!!). A so 5. Zdraví Tě Zdenda, zrovna balí krosnu, zítra letíme do Barcelony. Měj se:)
9/20/2013 8:17:38 PM
NOLI, práda, super Patince aj sumce aj deťúrence aj doktor WHO párty. Verím, že s deťmi je ťažké nejako relaxovať, ale zas poteší, keď budú radi spomínať ako boli vtedy na výlete s babkou (to znie čudne, veď ty nemôžeš byť ešte babka :-o)Pozdravujem do hlavného mesta z nášho vedľajšieho :-D
9/20/2013 6:40:04 PM
Výborný týden !!Líbilo se mi tu.
9/20/2013 4:48:48 PM
Výborný týden, působí na mě strašně pozitivně, což se v těchto deštivých dnech hodí. Takže děkuji :)
9/20/2013 4:23:21 PM
Zdeňku, ďakujem...:)) Sandra bola z Tvojho komentu najprv vyvalená, potom V SIEDMOM NEBI...Jirko,potešil si ma, lebo sa Ti páči tá fotka, ktorá mne najviac (aj keď je rozmazaná, ale tasila som rýchlo)...:))) A na tabuli KOMÁRNO je aj KOMÁROM...:))) Janka, vďaka..:))
9/20/2013 9:06:19 AM
Tak to začalo krásnou dívčí párty a skončilo bezvadnou dovolenou:) Moc hezky jste si to užily:)Parádní!!!
9/18/2013 5:20:38 PM
Slovensky Patince = Maďarsky Pat. A nezlob. :-)))
9/18/2013 5:13:35 PM
No aby Zdeněk nebyl první. Zdeněk ? Asi jeho klon :-). Malá a velká je super. Takové fotky miluju (mám na mysli úterý 1 a 2, pá9)! Čeští politici, ti mě zrovna teď moc nebaví :-(. Zato 603ky jsou moc pěkné a ta červená barva je úžasná. Potřeboval bych ale vysvětlit co znamená cedule PAT. Hraji šachy tak vím, co to znamená, ale na cestě :-) ?
9/16/2013 7:27:06 PM
Paráda, Who party je skvělá. A ten plánek je naprosto jasný, tam trefí každý. Tardis je sice trochu větší, ale to možná jen uniklo trochu z jeho vnitřní dimense. Mimochodem se mi moc líbí, že má stále původní vzhled z padesátých let, což je samozřejmě způsobeno poruchou chameleóního obvodu. Když se mi to vysvětlí, tak jsem hned klidnější. :-))) Sonický šroubovák, no to je jasné, to musí Sandra mít. Party se zkrátka vydařilo. Aaaa fontána, tam to už znám. Moc pěkné. Patince – hezké místo, musel jsem se podívat vocogo. A ti sumci, fakt žerou z ruky, paráda. Čtvrteční dvojka mi trochu pokazila náladu, ale aspoň mám důvod si dát slivovici. :-) Zato devítka je skvělá. Páteční čtyřka, ti sumci jsou fakt skvělí. Meresiev :-))), já se picnu :-))). Sobotní trojka a šestsettrojky, super. Užili jste si to moc hezky, no v Tvé roli hlídače ... ale ty sis to určitě užila také. Bezva. Jo a potmehúd, nové slovo. :-)) PS: zapomněl jsem Ti říct, že špunty do uší jsem nepotřeboval. :-)))


Tags more tags

next dayright arrow 17- Patince, sumce, deťúrence a Doktor (WHO) party :)) - 5. 8. 2013