Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Dovolená na Krétě I. - 17. 8. 2013
photo

15. 8.Thursday

photo

16. 8.Friday

photo

17. 8.Saturday

photo

18. 8.Sunday

photo

19. 8.Monday

photo

20. 8.Tuesday

photo

21. 8.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ráno je nádherně a je to předzvěst nádherné dovolené. Připomínáme si Tatry whiskou, kterou jsme si přivezli. Oběd je lehký, aby i cesta byla příjemná. Honza nás zaveze, odbavení je v pohodě, ikdyž si vystoujíme dlouhou frontu. Letadlem Airbus 320 je cesta je dostatečně dlouhá, abych to se svýma dlouhýma nohama vydržel (Zpátky je to úplně v pohodě. Asi mají jiný rozměr pro sedadla vpředu (cesta zpět) něž v zadu, kde jsem seděl při cestě tam).
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/8/2013 10:11:40 PM
Pěkný začátek dovolené. Pomalu dobíhám týdny, tak se dostanu i k té druhé půlce :) Jo businessclass... podle několika svědků se dá cestovat (bohužel jen v pravidelných linkách) první třídou tak, že se osloví nějaká letuška a prostě se zeptá, jestli není něco volného... Občas to vyjde :)
9/2/2013 9:52:39 PM
Už jsem to zjistil, přesto díky za odpověď :-).
9/2/2013 9:33:14 PM
Jirko, díky za optání, dopadla jsem úspěšně :) ale to bys zjistil, až bude zveřejněn můj týden, který jsem dnes nahrávala :) takže teď užívám ještě pár dní prázdnin. Pozdravuj doma :) a snad se sejdem na Emě :D
9/2/2013 9:15:01 PM
Zdenku, ještě k výbavě. V těch lahvích není voda, ale slivovice. Stejně jsem ji nestačil všechnu dopít :-). Josefe, také já jsem Tě rád poznal a ne jen Tebe, ale i ostatní. Cítíl jsem se velmi dobře ve vaší společnosti. Věřím, že se ještě brzy setkáme (možná ve Spolku nebo na výstupu ne Emu). Byl to super den!
Noli a Evi, klidně to prozradím. Toto místo můžete najít tady nachází se ve vesničce Ferma asi 15 km od města Iearapetra. Žena přiště chce jet opět tam, tak uvidíme :-). Bylo tam hodně Slováků, pak Italové, Francouzi a několik Němců. Přijeli jsme sami, ale vraceli jsme se dvě české rodiny. Evi, díky za název. Ani jsem se Tě nezeptal, jak jsi dopadla minulé pondělí.
9/2/2013 5:24:24 PM
Jirko, soudě nejen dle fotek, ale i povídání, to byla rozhodně supr dovolená! :) Prostě idylka - na pláži není hlava na hlavě, příjemná pláž i vstup do moře, počasí také vyšlo. Co víc si přát :) souhlasím ale s Noli, že pokud prozradíš místo této destinace, příští rok tam bude lidí více :) jinak jsem se dívala na internetu a ten keř se jmenuje plumerie. Já ji teda znám jen z fotek, ale vypadá jako vosková, umělá :) Jinak i když jsem byla já vloni v Soluni, tak u každého kostelu byli staří či nějak hendikepovaní lidé a žebrali - asi více očekávají, že věřící jim něco dají... taky jsem Tě ráda osobně poznala a těším se na pokračování dovolenky :)
9/2/2013 3:03:02 PM
Jirko,dávam 5 a teším sa na pokračovanie...P.S.: Dovolenka snov, prázdna pláž v plnej sezóne, prezradíš, kde PRESNE také miesto je ? (Prezradíš a budúci rok tam bude zraz WOLákov...:)))
9/2/2013 1:06:47 PM
Krásná dovolená. Ne7 je skvělá- nikde nikdo, jen vy
9/2/2013 11:37:53 AM
pěkná dovolená, krásné obrázky a pohledná rodinka...moc se mi to líbí a jsem rád, že jsem Tě předevčírem osobně poznal...
9/2/2013 11:21:51 AM
Pěkný týden:-))Úterní čtyřka se mi moc líbí....no vlastně ty šaty:-)))))
9/2/2013 11:12:31 AM
Hned ve čtvrtek se mi moc líbí, jak je Tvoje žena fotogenická ze všech stran. :-) To je radost pro fotografa. Jo a na čtyřce je naprosto názorně předvedeno, jak budu letos cestoval já. :-) Manželce to sluší také v pátek se slunečnicí, má fakt nádherný úsměv. Na sobotní čtyřce je pěkná (a praktická) výbava na cestu. A v letadle mívám také nožní problém a to jsem o dost menší. Chtělo by to někdy zkusit business class. Neděle, už je to tady. Byli jsme na Krétě naposledy v roce 2006 a bylo to úžasné. Měli jsme terasu z obou stran pokoje, na jedné straně výhled na moře, na druhé na hory. Úžasné. Teď se mi to všechno vybavilo. Jo a připravená večeře, no ... klobouk dolů, to se ukázali. :-)) Pondělní trojku chtělo lehce doblýsknout. Kytku neznám, ale pamatuji si ji, určitě bych ji v archivu našel. Líní psi, to je také obraz Řecka. Žebračka, hm. Nevím jak tam, mám v paměti organizované žebráky v Praze.Jirko bezva, už se těším na pokračování.


left arrowprevious daynext dayright arrow Dovolená na Krétě I. - 17. 8. 2013