Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Před dovolenou z posledních sil - 9. 8. 2013
photo

5. 8.Monday

photo

6. 8.Tuesday

photo

7. 8.Wednesday

photo

8. 8.Thursday

photo

9. 8.Friday

photo

10. 8.Saturday

photo

11. 8.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ač to úplně nevypadá, v práci jsem byla, jen tam už prostě nejde fotit, tak během obědové pauzy mizím...s hlavou v oblacích mířím na výstavu...divím se, že pan Třeštík není mezi WOLaři...pro mě the best fotografie z celé výstavy...Zdena? nejvtipnější prezentace fotografií...a zřejmě obdivuhodná žena...z výstavy odcházím plná síly, ideálů, rozhodnutí a s katalogem v ruce...sestra večer dolaďuje citroňák k snídani...na chapce je vždycky boží klid
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/28/2013 11:45:54 AM
Ahooooj, tak konecne sedam a koukam a navazuji na Tvuj pribeh :-)Jako lide zmenu vyzadujeme, ale kdyz prijde, je to boj :-)Veci okolo nas jsou neustale v pohybu a to je dobre, protoze to znamena, ze my take :-) Mas takove zarici oci, tak se jimi divej a uzivej co je :-)
9/26/2013 11:30:53 PM
Tak WoL je dobrý už i na úpal? :-)))) Postupně jsem došel k poznání, že kdo o sobě nepochybuje, je většinou blbec. Na úterní čtyřce Vám to velmi sluší, máte nádherné oči. Megabouře … pěkné … tohle mne ještě nenapadlo, teď někdo s negativem zabodoval ve FR. Slunečnice mám moc rád. Čtvrteční jednička, to je tedy banda a pak smutek … dnes jsem četl ve FV rozhovor se Štefánii Spišákovou, píše tam, že i za mrakem se skrývá slunce a myslím, že právě ona o tom dost ví … WoL je víc, než jen obrazový deník. Nad nedělní jedničkou se mi bůhví proč vybavila princezna na hrášku. Koprovka, mňam. Šárko bezva, líbilo.
9/26/2013 1:24:32 PM
fajn week. út6+čt9 jsou nej
9/23/2013 11:59:03 AM
Trochu smutné, ale pravdivé. Zajimavá slova od Tomáše Třeštíka. Musel jsem si o něm něco vyhledat a přečíst. To je to, co na WoL miluju. Člověk objevuje nové věci, lidi a témata mu blízká. Pana Třeštíka jsem také hledal na WoL. Já se nejprve kouknu na obrázky a pak čtu komentář autora a nakonec komentáře WoLáku. Svůj komentář píši průběžně do TXT souboru, který nakonec zkopiruji na webovou stránku. Hezký týden !!! A jdu hned na další :-).
9/23/2013 7:38:20 AM
*****


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Před dovolenou z posledních sil - 9. 8. 2013