Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Příprava na dovolenou - 10. 8. 2013
photo

8. 8.Thursday

photo

9. 8.Friday

photo

10. 8.Saturday

photo

11. 8.Sunday

photo

12. 8.Monday

photo

13. 8.Tuesday

photo

14. 8.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ochladilo se, konečně. Se sluníčkem jakoby odešla i energie. Pozdě vstáváme a odpoledne prospím. Dopoledne máme "první čtení" našeho dovolenkového seznamu. Za týden jedme k moři. Je třeba vybrat a zavčas vyprat oblečení. Technika i krabička poslední záchrany je připravena, zbývají knihy a to je docela problém. 15 kg na zavazadlo není zrovna moc, tak vybírám knihy lehké a čitelné. Černou Labuť jsem přečetl, ale pro zopakování jsem si ji ještě stáhl v pdf do mého tabletu. Odpoledne žena s dcerou aji čerta sperou, tedy doufám, že vše nakoupí, co potřebují na dovču. Už to na mě pomalu jde. Najdu nějaké knihy, mapy i pohlednice. Už začínám věřit, že pojedeme :-).
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/21/2013 4:28:08 PM
Líbí se mi zejména ten fotokrizový den:-) myslím, že to bylo úterý:-)Koukám na známá místa, kapličku u Lidlu v Zábřehu znám, protože chodíme s dětmi k lékaři okolo:-)Oslovila mě i zatažená opona, vypadá to jak opona k letnímu dni:-))A hrozně moc děkuji, že jste toho pesánka "nedal", to bych asi bulela..A ve vzduchu už cítím vůni dálek, dovolená už je tu, to jsem zvědavá, co všecko zažijete a uvidíte:-)Přeju, ať se vydaří:-))A přeju také šťastný návrat:-)Šárka..
8/21/2013 4:21:30 PM
Všem děkuji. Vězte, že si to všichni užíváme, tedy já. žena i naše 27-letá dcera. Zatím žádná ponorka :-). Na Krétě jsme po druhé. Před 4 lety jsme byli se ženou v Plakiasu abylo to super. Dnes jsme byli v Knossosu a Heraklionu. Vice v mém týdnu. Tablet je super ale na psani to moc není.
8/20/2013 9:41:01 PM
Týždeň s napätím a prísľubom zaujímavého ďalšieho týždňa :-) Prajem vydarenú dovolenku...ja som asi jediný v Grécku nebol, tak sa budem tešiť nestranne :-)
8/20/2013 9:17:47 PM
Jirko, asi bydlíme v nějakém "začarovaném" místě - ve čtvrtek podzim, v neděli léto, v úterý opět podzim. Jsem zvědavá, kdy už začne sněžit :) tak snad jste na nic nezapomněli jako minule :) jó, v Řecku je krásně. Už se těším na fotky :) vidíš, a já myslela, že na té nedělní 2 je okoun evropský! :)) Zase supr týden, vede u mě neděle a pondělí. Už aby tu byl další týden :)
8/20/2013 8:19:12 PM
Pěkný týden. My tam byli (taky) v 2006 a projeli jsme s dětmi zase západní stranu. Stálo to za to. Jeden výlet jsme udělali lodí, druhý autem. Když máš mapu, tak silnice 2.třídy vypadají na naše cesty k JZD :) Ale dá se po nich jezdit. Je ale pravda, že jsem z takové jízdy měl doma málem rozvod (to píšu jen pro informaci, protože po takových cestách tam všichni jezdí bez problémů). Pár fotek z kompaktu na inspiraci taky přidám :) Užij si dovču.
8/20/2013 5:26:09 PM
Zaujalo ma medové pivo ... Degustačný set je výborný nápad, som zvedavá, kedy dorazí ku nám...Na Kréte som zažila (pre nás) pomerne silné zemetrasenie, my sme boli vydesení a domáci o ňom ani nevedeli (pochopila som, prečo sú steny bungalovu také popraskané..:)) Jirko, želám Ti krásnu dovolenku (napr. ostrov Chrissi stojí za pozretie- piesok je z milárd malilinkých mušličiek...:))
8/18/2013 7:22:35 AM
Moc pěkný týden,pěkné, nápadité a čisté snímky,a hlavně skvěle zpracované písemně.Děkuji za příjené posezení u PC:-)Zdravím, Mirka
8/16/2013 10:12:28 AM
Výborně, mám zprávy z taroků, když tam nejsem. :-) A líbí se mi pivní set, musím tam zajít. Krétu užijte, je to kolébka lidstva. :-) My tam byli naposledy v roce 2006 a bylo to super. Byli jsme v Iraklionu, měli půjčené auto a projeli hodně z východní části. Doporučuji planinu Lashiti, tam je Diova jeskyně, pak Agion Nikolaos, odsud průjezd k Ierapetra, tam jsi najednou u Libyjského moře …. no je to super. Ještě mám někdy v plánu západní část, hlavně soutěsku Samaria. Vytáhl jsem fotky a dal to na Web. Kvalita nic moc, je to z kompaktu bez úprav, ale pokud se stihneš mrknout, tak by to mohlo to správné těšení vyvolat. Přeji pěknou dovolenou. Líbilo se mi tady a už se těším na Krétu.


left arrowprevious daynext dayright arrow Příprava na dovolenou - 10. 8. 2013