Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow (0122) Zaútočili jsme na moly - 14. 8. 2013
photo

10. 8.Saturday

photo

11. 8.Sunday

photo

12. 8.Monday

photo

13. 8.Tuesday

photo

14. 8.Wednesday

photo

15. 8.Thursday

photo

16. 8.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Žena koupila v Lidlu malé papričky a prý: „Vyfoť je!“ Ale jak? „Nejlépe v protisvětle,“ řekl jsem si... U benzínky se kdoví jak zlomil stožár pouličního osvětlení a teprve, když jsem použil dramatický filtr, bylo to na snímku zřetelně vidět. Mraky fotím dramatickým filtrem už skoro pořád, tentokrát se jedná výhled z našeho úřadu směrem na východ. S Martinou jsme instalovali projektor u generálního ředitele a přistihl jsem ji, jak si hraje s windows ikonkami na své ruce. V hospodě jsem přijal doutník od pana Jemelíka, s pravým havanským tabákem, to nešlo odmítnout, a strávil jsem večer v kouři. Zbyněk donesl Julkovi šátek Šerák a Julek jel z hospody na svém novém elektrokole.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/22/2013 12:38:07 PM
Františku u tebe se mi taky líbilo.malování ložnice mě taky čeká.uf.pěkný
8/22/2013 11:23:09 AM
Ahoj Františku, dramatické oblaky ma vždy dostanú (včera o 5 ráno som ich tiež fotila)...Svojpomocné maľovanie kuchyne bolo tuším veselé....Vnúčatká máš podarené a vidím, že Ti rastie nástupkyňa...Horká čokoláda je predsa zelenina, plná antioxidantov...A k tým topinkám (po našom HRIANKY)- naše obľúbené piatkové zimné jedlo = tmavý chlebík, opečený nasucho v hriankovači, jemne potretý olejom-najlepšie olivovým- a s kopou cesnaku (preto piatkové, do pondelka aróma vyprchá..:))- to je hotový zdravotný elixír... P.S.: aké veľké sú ačokče a ako ich nakladáte?


left arrowprevious daynext dayright arrow (0122) Zaútočili jsme na moly - 14. 8. 2013