Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow (60) Jak přišel Honzík - 29. 7. 2013
Share week
photo

29. 7.Monday

photo

30. 7.Tuesday

photo

31. 7.Wednesday

photo

1. 8.Thursday

photo

2. 8.Friday

photo

3. 8.Saturday

photo

4. 8.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Vítám u dalšího letního týdne, který láme prázdniny. Utíká to hrozně rychle. Štěnátkům je už měsíc, jsou větší než kdejaká čivava :D Prohlížím si fotky z víkendu. Naty není zrovna ranní ptáče. Máme nástěnku, na kterou dáváme pohledy z míst, která jsme letos navštívili. Je horko, takže se válíme u bazénu...
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/13/2013 10:05:50 AM
Děkuji za milé komentáře. Zdeňku, obzvlášť ten váš mnepotěšil :) Před dvěma dny jsme Honzíka nemohli najít a už jsme ho skoro oplakali, ale včera se vrátil, tak máme radost. Jen se bojíme, že uteče znovu...ale on se určitě znovu vrátí, už zná cestu a ví, kde má plnou misku :D Co se týče toho revivalu, tak v něčem máte určitě pravdu. Ale tentokrát to je snad naopak...tento "koncert" se mi líbil více, než koncert opravdových Kabátu, na kterých jsem byla. Dělala to hlavně atmosféra a lidi kolem nás. Jsem ráda, že se vám líbilo, mějte se krásně!
8/12/2013 9:18:15 AM
Je to až na poslední den takové snové. Já ještě nejsem úplně probuzený, mám nakonec dovolenou a tady při prohlížení mi to trochu připadá, že ještě spím. :-))) Skvělá je čtvrteční sedmička, tak je jako z Rozmarného léta. Gratuluji k Davidovi, ať je zdravý, ať je šťastný, ať je bohatý … Honzík je sympaťák, ony kočky jsou obecně na té straně, která rozhoduje co se bude dít. Takže pokud si myslíte, že jste ho zachránili, on bude mít podobný pocit, tedy že si vás vybral aby se o vás staral. :-) Revival … fenomen nedostatku vlastní invence … nebo to je jinak? :-) Každopádně, dnes je kapela slavná teprve až má nějaká revival. Mi vlastně revival jako takový nevadí, třeba to co dělají australani s Floydy je velmi záslužné. Vadí ale moc, když někdo z....kazí nějakou klasiku do něčeho úplně jiného a tváří se, že to je umění. Většinou není, je to jen nedostatek vlastního umu. Jo, ještě nedělní šestka, to je tedy síla. Kde to skončí. :-) Míšo bezva, líbilo.
8/11/2013 12:16:27 AM
Paradni :-)
8/9/2013 4:35:59 PM
Zajímavé a pěkné:-))


Tags more tags

next dayright arrow (60) Jak přišel Honzík - 29. 7. 2013