Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Nemocnice, poštolky a létající myš - 11. 7. 2013
Share week
photo

11. 7.Thursday

photo

12. 7.Friday

photo

13. 7.Saturday

photo

14. 7.Sunday

photo

15. 7.Monday

photo

16. 7.Tuesday

photo

17. 7.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Je deštivo a smutno. Jedeme pro tchána a pak do nemocnice. Je to vážné, přišli jsme skoro všichni :-(. Při cestě zpátky vidím mezi kolejemi tramvaje sedět poštolku s kořistí, holubem. Bohužel řídím a foťák zrovna nemám po ruce. Musíme tchánovi i sobě nakoupit. Než od něj odjedeme, hovoříme se sousedkou a jejím psem (Shiba Inu). Neviděli jsme se několik let, přesto mě poznal. Záruční servis stále trvá.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/28/2013 6:09:41 PM
Děkuji všem za návštěvu.
7/25/2013 8:42:42 PM
No fakt, poštolka a trtulník a ještě ve stejným pořadí. To nemůže být náhoda! U ostatního držím palce. A kozel zahradníkem mě rozesmál
7/23/2013 12:40:20 PM
Tak lietajúca myš nemá chybu, podľa hesiel: vždy pripravený... pripravenému šťastie praje...a kde sa dvaja bijú, tretí fotí :-)
7/23/2013 12:27:20 PM
Blahoželám, výborný postreh- lietajúca myška tu ešte nebola...:))
7/23/2013 10:32:29 AM
Pátek je úžasný :D létající myš mě pobavila. Líbí
7/22/2013 10:34:18 PM
Nemoc v rodině (a vůbec), to je na prd. Přeji, ať to dopadne co nejlépe, ať už to znamená cokoliv. Ono si to nevybírá, tento týden jde tchyně na operaci a tak nás také čeká nějaké organizování. Jako postarat se o kočku a podobně. Snad to všechno dobře dopadne. Létající myš :-))) … no chce se mi napsat, že dva se o ni hádali a Tobě ji nechali. Ty to ovšem tak neoceníš. :-) Noční vlaky, to máš do FR hned dvakrát: do nočních snímků a do rychlosti. Zalomený klíč, to se mi naposledy podařilo ve čtyři ráno při návratu z nějakého mejdanu. U vstupních dveří do domu, to se musí řešit hned. Nic moc. Na pondělní devítce Hugh Laurie, ten je celkem nepřehlédnutelný. A bezva jsou poštolky. Taroky byly výborné (já jsem u vedlejšího stolu vyhrál), na dva stoly hrajeme jen výjimečně, tentokrát je to Tvou zásluhou. Jo, psychopsi jsou malí, ale o to více vzteklí. Ale jen za plotem. Jirko, výborně. Měj se.
7/22/2013 3:26:13 PM
Jirko, rozhodně úžasný týden, ač smutný a pro Vás a Vaši ženu určitě náročný jak po fyzické, tak psychické stránce - něco podobného jsem prožila před 4 lety, kdy byl v nemocnici dědeček, navíc v Havířově, takže každý den cestování.. Vy to máte aspoň "za rohem".. přesto doufám a přeji hodně zdraví a brzké uzdravení. Ale zpět k fotkám. Naprosto skvělá je páteční 6, že jste chytl přesně tu akci :) jen škoda, že vrtulník přiletěl myšce na pomoc pozdě. Jste měl Vy zahájit resuscitaci :)) Ještě že je kousek od nádraží hřbitov :) Ale jste se nějak zaměřil na to ptactvo :) no v pondělí to musí být rozhodně Dr. Gregory House, my ho koukáme každé odpoledne na téže TV stanici :) a jó, Zdeněk vypadá spokojeně, že by třešnička na dortu po výhře? Těším se na další týden, Jirko! :)


next dayright arrow Nemocnice, poštolky a létající myš - 11. 7. 2013