Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Týden, kdy opravdu vykvetla slunečnice - 14. 7. 2013
photo

12. 7.Friday

photo

13. 7.Saturday

photo

14. 7.Sunday

photo

15. 7.Monday

photo

16. 7.Tuesday

photo

17. 7.Wednesday

photo

18. 7.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
1. Grilovačka u našich. Prý pořád fotím jídlo, ale nevyfoťte to... 2. Trháme ořechy na výrobu ořechovky. 3. Při cestě z ořechů fotím pšeničné pole, vzpomínám při tom na naši svatbu a krásné obilné fotky. 4. K plotu rodičů chodívá psí gang v podání opelichaného pudla, shi-tzu a čehosi ratlíkovitého a provokují naše teroristy. Vzniká z toho nesnesitelný rachot. Naštěstí taťka vymyslel účinný způsob, jak je zahnat. 5. Snoopy se snaží vlichotit do přízně pánečkovi. 6. Pluto přistižen při činu - útěku přes plot. Kdepak, pro Pluta není žádnej plot dost vysokej. 7. Psychopsí smečka objevila kouzlo hrášku. Na fotce je jediná kulička, které se podařilo uprchnout jejich věčnému hladu. 8. Už jsme doma a já se kochám vůní levandule. 9. Až zase někdy budu mít pocit, že život nemůže být horší, pustím si znovu dokument Olgy Sommerové Máňa.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/24/2013 9:42:15 AM
Jejda, moc děkuji za výběr. Moc si toho vážím, ale nespletli jste se? Šárko, máte pravdu, s pesany máme doma takový malý peklíčko. Tisíckrát za den si říkám, jak jsem ráda že je mám a devět set devadesátkrát devětkrát se mi je chce poslat balíkem na Aljašku.Moc děkuji za nahlédnutí. Zdeňku, děkuji. Já z tebe mám největší respekt, snad se tě teď i bojím potkat :-D.
7/24/2013 8:54:17 AM
fajn týden ..... a jsem rád za dalšího pedagoga :-D
7/21/2013 8:55:34 PM
Petanque po jihomoravsku:-))Krásný a optimismem a dobrou náladou nasycený týden..Pesánci jsou boží, ale zabrat asi dají jako čertíci.-))Opatrujte tedy nejen sebe, ale i smečku:-)Zdravím, Šárka..
7/21/2013 7:57:46 PM
No děláš mi obrovskou radost!!! Už jsem dotáhl do WOL ženicha co bydlel v Belize, dalšího ženicha z Anglie a pár dalších.... Ze tvých týdnů mám však největší radost!!!!


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Týden, kdy opravdu vykvetla slunečnice - 14. 7. 2013