Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Konečně funkční studna - 7. 7. 2013
photo

4. 7.Thursday

photo

5. 7.Friday

photo

6. 7.Saturday

photo

7. 7.Sunday

photo

8. 7.Monday

photo

9. 7.Tuesday

photo

10. 7.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Jsme unaveni a dnes žádná práce, ikdyž "to do" seznam je ještě dlouhý. Oba si čteme, ale vypadá to, že někdo pracuje i v neděli :-). Komáři jsou protivní a proto zapaluji svíčku. Jdeme na pivo, abych stačil vystřízlivět než pojedeme domů. Odpolední spánek je skvělý. Po cestě domů se zastavíme u tchána. Koukám na Wimbledon. Jsou to ale nervy. Když Andy Murray poděkuje Ivanovi Lendlovi, derou se mi do očí slzy. Rodák z ostravy se konečně dočkal, aspoň v podobě svého svěřence. Večer zpracovávám fotky, posílám svoje příspěvky do FR a kontroluji co je na WoL nového.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/23/2013 1:59:32 PM
Děkuji všem za návštěvu. Josefe, díky za vysvětlení. Na střední jsem neměl moc dobré vztahy s třídním. Dnes jsme však velcí kamarádi a scházíme se společně i s ostatními kluky 2-3x ročně (+ co pět let školní sraz). Souběh fotek se sekačkou je i díky Martinovi. Inspiroval mě jízdou na motorce a focením z jedné ruky :-).
7/22/2013 9:41:27 AM
Ahoj Jirko. Konečně jsem se propracoval k Tvému týdnu, já teď jsem tak trochu mimo čas. Fotka se sekačkou, co ji máte skoro stejnou se Cvrčkem je super, tyhle náhody mám moc rád. Nefiltrované pivo letí a mi to moc chutná, já mám vlastně kvasnicové pivo rád odjakživa. Kozel zahradníkem … je to sympaťák. Páteční osmička vypadá jako na houpačkách. Hm a také páteční devítka, tak nevím, letos jsem tam ještě nebyl. Ale je mi to povědomé. A Tvé žena má nádherný úsměv. To je dar, umět se krásné smát. Internet … já si myslím, že nic tak nezměnilo v posledních cca 20 létech svět, jako Internet. Nenápadně a plíživě. Technologie, která spojila lidi a kontinenty, ale také umožnila teroristům snadnější koordinaci akcí a mocným ovládání chudých. Klíč k nebi pasuje i k peklu. Hezké tarokové komínky si děláš, však počkej, dostaneš flek. :-) Nečekaná setkání jsou bezva, já mám docela rád, když se mi najednou změní program, Sice to chce pevné nervy, ale zase je to život. Jirko, líbilo.
7/20/2013 11:06:19 PM
...koukám, že máme FAKT stejnou fotku, ale jinou sekačku :) Ale k Tvému týdnu jsem se dostal až teď. Dobíhám resty...
7/18/2013 4:23:18 PM
...a ještě něco na vysvětlenou k mému týdnu: naše paní učitelka je jenom o 10 let starší než my, její žáci...dnes už jsme všichni senioři, tak máme k sobě blíž, než když nám bylo 15 let a jí 25...rádi na to zavzpomínáme my i ona...
7/18/2013 4:15:54 PM
Jiří, se zájmen jsem sledoval Tvůj týden, prima snímky a hlavně popisky. Tvé úvahy o "obyčejném" životě jsou pozoruhodné, možná tak nějak ve shodě s tou Černou labutí...odskočil jsem si také na tu recenzi a oslovila mě, ale...shánět se po tom nebudu, mám možná už dost svých vlastních zkušeností, které shrnuji do lapidárního konstatování, že "náhoda je blbec"...Ahoj, a přijdu zas...Pepík...:-)
7/18/2013 12:37:11 PM
Šárko díky za hřejivá slova. Bohužel to nevypadá dobře a v těchto chvílích se rozhoduje v nemocnici :-( . Žena je mé sluníčko, ale umí být i pořádná vichřice :-). Ale co dělám WoL, tak si na žádnou takovou situaci nemohu vzpomenout. Jinak by tady byla o tom fotka, že ? :-)
Evi, s mamkou Evou (tchýně) si voláme přes Skype, včera jsem ji byl koupit dárek, externí disk WD 500 GB. Přesto že jsem ji dokonce volal a přál k narozeninám, tak ještě posíláme se ženou přání. Je to takový zvyk a pořád se nás drží. Černá Labuť je hodně náročná a i já s ní mám problémy :-). Posílám odkaz na recenzi, možná Vás to osloví. Uvidíme co o tom napíše František.
7/18/2013 7:46:31 AM
Nemůžu se vynadívat na nádherný úsměv Vaší paní:-))Je jak sluníčko, takže jste ve výhodě, co se týká té rozmanitosti letošního počasí, Vy máte slunečno častěji než my ostatní:-)Starost o manželčina tatínka je asi velká, je smutné, když člověk zůstane najednou sám..Je dobře, že jste mu nablízku..V domově pro seniory, kam dochází syn jako dobrovolník- společník, jsem si to naplno uvědomila..Nejtěžší, nejhorší a nejsmutnější je, když na Vás nikdo nemyslí a nikomu nechybíte a na světě už třeba nikoho nemáte..Snad to dobře dopadne a paní se mu vrátí..Na chatě jsem s Vámi "pobyla" moc ráda, je to vždycky jiné než doma, to uvolnění, že se nemusí do roboty, je tam znát:-)I když roste tráva jako divá a práce je kolem také dosti..:-)Jiří, mějte se a já se těším na další příspěvek:-)Šárka..
7/17/2013 1:55:26 PM
Zase fajn týden, Jirko :) ty přechody z vedra do zimy jsou nejhorší, kolikrát jsem měla v létě angínu...tak hlavně neonemocnět :) EasyPack jsem také zahlédla, musím se taky podívat, co je to zač :) jo, hledání poštovních schránek v dnešní době, to je něco. Je fakt, že až na nějaké ty výjimky především ve starších generacích, většina lidí dnes žije jen elektronickou komunikací. Já mám ještě s babičkou takovou "tradici", že si semtam pošleme psaný dopis, ač jsme spolu často v kontaktu :) člověku pak zůstane i nějaká ta hmatatelná vzpomínka.. Vidím tu u Vás často tu Černou labuť.. tak po státnicích si ji asi seženu, ať nejsem pozadu :D hezký den, Eva.
7/17/2013 1:43:43 PM
Venku vedro jak c.., rozumím, bo sem do svych patnacti byval v Porubě :-) Jinak k těm celebritám... právě díky WOL se obyčejní smrtelníci dostávají na místa celebrit, na místa, kam vlastně patří... zaplať pánbů za internet :-) Černá labuť! Už jsem ji stáhl v pédeefku, ale teď zase čtu Olympus XZ-1_MANUAL_CS...
7/12/2013 8:25:25 PM
Dovolím si přidat ještě komentář, co se mi nevešel do soboty. Týká se YOL pana Zíky. Ve svých představách jsem se vydal zpět do vzpomínek. Jsem fanda formule jedna a 24 hodin Le Mans. Vidět po letech opět Emersona Fittipaldiho či Alana Jonse to ani jinak nejde. V té době jsem si lepil sešit obrázky z F1. Jezdil na kole od trafiky k trafice a sháněl poslední číslo Stadionu, Štartu či Motoristické současnosti. A vidět v kině filmy Grand Prix a Le Mans se Stevem McQueenem, to byl zážitek na roky, ...


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Konečně funkční studna - 7. 7. 2013