Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day Návrat z Tater a havarie vody - 3. 7. 2013
photo

27. 6.Thursday

photo

28. 6.Friday

photo

29. 6.Saturday

photo

30. 6.Sunday

photo

1. 7.Monday

photo

2. 7.Tuesday

photo

3. 7.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
V Ostravě máme letní jizdní řád. Loni šestka tramvaj vůbec nejezdila. Letos je interval 15 minut, ale jedou dva vozy. K obědu, poslechu a tanci nám hraje ... Bohužel nevím kdo. Hraje jazz a je to super !!! Odpoledne je vyhlášen poplach. Všichni musí ihned z budovy pryč. Po půlhodině je viník odhalen :-). Berdych to proti Djokovičovi nedal, přepínám kanál a jaké překvapení, Hallo, Hallo. Můj nejoblíbenejší seriál. Mám nahráno všech 85 dílů na kazetách, ale nemám je na čem přehrát :-( .
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/11/2013 1:51:34 PM
Děkuji všem za návštěvu. Měl jsem obavy, že projektová problematika bude členům WoL cizí. Mile jste mě překvapili :-). Evi, na Váš týden se docela těším, zvláště, když se uvidím na nějaké fotce. Úděl fotografa je fotit a nebýt nikde viděn.
7/11/2013 1:39:18 PM
Zase bezva týden! :) Dovolená je za Vámi a tak zase zpět do "reality". Dokumentace nedělního pozdvižení je super :D nejlepší je vždy, jak jeden dělá a zbytek kouká - ale věřím, že určitě zrovna 3 odpočívali, případně se dívali, jak se to dělá správně :) moc se mi líbí páteční 2.. to je teda lidu při vyhlášení evakuace :) mimochodem, dneska jsme Vám mávali do práce, Jirko :D tak možná se příští týden uvidíte na nějaké fotce :)
7/10/2013 10:11:03 PM
Dokumentace havárie vody a hlavně komentář k tomu je super! Jinak samozřejmě skvělá dovolená a evakuaci jsme měli včera. Venku vedro k padnutí a stádo z několika firem se tam potilo jak před porážkou, naštěstí byl vedle stánek s točenou zmrzkou :-).
7/10/2013 10:57:35 AM
Nedělní komentář je luxusní :D Středečního viníka chápu, vidět tolik bledých lidí před budovou musí být zážitek :)
7/6/2013 6:50:15 PM
V úterý na přejezdu ta hlava hned vedle bílé Felicie to jsem já. A vedle je Ivo. Také jsme tam těch cca 15 minut čekali. A na sedmičce v pravém horním rohu, to jsem také já, ale to na rozdíl od šestky víš. :-) Taroky s Tebou byly bezva, jen ty mouchy. Měl jsi nějaké pavouky v Lomnice přivést. :-) Středeční jednička, stínovky mám moc rád. Ono světlo dělá divy, nakonec je to základ fotografie. Není světlo, není fotka. Poplach v Tietu? To někdo nahlásil bombu? Haló, haló je super, já to říkám pořád. Když je člověk na něco krátký, tak si z toho musí umět udělat srandu. A Britové a BBC to myslím umějí. Jirko bezva, líbilo se mi to. PS: Nestwill jsem ještě neochutnal, šetřím si to až budu zase sestavovat týden pro WoL.
7/6/2013 6:49:37 PM
Nojo, pavouci jsou v Tatrách, už je mi jasné proč jsou v Polance takové drzé mouchy. :-) Čtvrteční trojka je pěkná memento, ale člověk má krátkou paměť a hlavně je nepoučitelný. Deštivé počasí mne nepřekvapuje, už jsem myslím psal, že já mám Tatry prochozené v podstatě jen v pláštěnce. Vždyť to říkám, že paměť je děravá, Štart je mi děsně povědomý … co to jen je … no jasně přece ta mezistanice cestou na Lomničák. já už v Tatrách fakt hrozně dlouho nebyl. :-( Páteční osmička je paráda. Nejen pro Bohouše. Zajímavá je monotématická neděle, takový WoL časosběr. No stihli to hezky. Na neděli. Krabice s vínem od šéfa po dovolené … no to bych si dal líbit. Kurnik, ale já vlastně žádného šéfa nemám … no to je pak těžké. Ten sporák, to je vzpomínka na dětství a každodenní zatápění a vynášení popela a … no já mám dodnes živý oheň moc rád. Kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat.


Tags more tags

left arrowprevious day Návrat z Tater a havarie vody - 3. 7. 2013