Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Ou, Ou, Oukej aneb "chladivé" martyrium:-) - 5. 7. 2013
photo

30. 6.Sunday

photo

1. 7.Monday

photo

2. 7.Tuesday

photo

3. 7.Wednesday

photo

4. 7.Thursday

photo

5. 7.Friday

photo

6. 7.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ráno jedeme se sousedkou Ivou na borůvky na Bečvy.Taky je tu krásně, ale u nás se mi líbí víc..Borůvky se mi tak trošku vysypaly:-))Je to maličká tragédie, protože borůvek je letos žalostně málo..V maštali máme letos poprvé vlaštovičky a včera jsme zjistili, že mají čtyři mladé..Je kumšt vlaštovky fotit, zejména fotky v klidu jsou velmi vzácné:-)A jsou to moc krásní ptáčci..První Edovy úlovky, tak jsem nelenila a navařila veliký hrnec bramboračky..Večer mám mraky místo nudného televizního programu..
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/19/2013 5:07:33 PM
Děkuju:-)Jaká lednička?????:-))))Jó, matně si vzpomínám:-))Na horách je supr, bohužel jsem týden v OV, měla jsem a mám prac. povinnosti, renovuje se nám kuchyň a já chodím otvírat a zamykat po montérech a zednících..Už teď mi jde hlava kolem z toho, co nás v srpnu s hokama čeká..Jestli tu soušť uklidíme, tak budeme fakt hvězdy:-))Zdravím Wol!!:-)Š.
7/19/2013 4:47:24 PM
Rexík s hlavičkou v tlamě, mraky místo televize, tak ti Šárko ty Hamry závidím a samozřejmě přeju. Nádhera. Těším se na další týden, který bude určitě jedna báseň. Doufám, že už to rozčarování z ledničky je zažehnané a jen si užíváš. Měj se, vlastně všichni se tam mějte krásně. Š.
7/12/2013 11:10:16 PM
Šárko, opět máte krásný a pohodový (ehm ;)) týden. Jak z Vašeho týdne vyplývá, nejhorší je srážka s blbcem/blbci a nad dnešním přístupem mnohých lidí zůstává až rozum stát.. Také se přidávám k Jirkovi, s Datartem vše bez problémů a mohu doporučit (třeba někdy na příště :)). Rexík je neskutečně fotogenický, je nádherný, a na čtvrteční 9 snad neukázal svou pravou tvář :D (jinak by měl výhodu, děláte přecejen ve škole plné dětí že.. :)) z fotek pořízených mimo město sálá klid a pohoda.. slyším to šumění lesa.. ach, už se těším na houby!!! :) Přeji hezký týden a žádné starosti v následujících dnech! :)
7/12/2013 1:12:39 PM
Jo, Jani, nasbírat jde, teda spíše je to o hledání:-))Myslím, že už se včera zmiňovali o neúrodě čehokoli i ve zprávách..Ale na nějaký ten kelímek to bude, neboj, jen moc neotálet, protože lidí se "urodilo" jako obyčejně dost..:-)
7/12/2013 12:46:12 PM
Málo borůvek????A já se celý rok těším jak v Beskydech vyženu rodinku (vlastně jen sebe:))do lesa a budem z toho celý rok žít:D
7/12/2013 9:08:52 AM
Pravdou je, že nejvíce mě vykolejila ne podrápaná lednice, ale liknavý a nepříjemný přístup lidí v obchodě..A taky to, že mě bezostyšně připravili svým hloupým jednáním o spoustu času, který jsem mohla trávit se svými milými..Ale říká se, že všecko zlé je na něco dobréé..:-)Lednička je jenom věc, pomíjivá a nahraditelná..Věci, Martino, ty mě nerozhází nikdy..Spíš to, že člověk občas sám nic moc nezmůže proti darebákům..Ale je to pryč:-)))A díky všem za zastavení, vážím si Vašeho času, lidi:-)A díky i za doporučení elektroobchodu, Jiří..:-)Š.
7/11/2013 7:48:37 PM
Parádně zachycený "útěk" na dovolenou, z Ostravy na Hamry jsem se tešil s Vámi. Tak příjemně zregenerujte ty celoroční, každodenní "nervy.
7/11/2013 7:20:49 PM
Ahoj Šárka, týždeň nezačal úplne najlepšie, ale verím, že na dovolenke už na chladničku ani nepomyslíš. Tie jahodové knedlíčky od babičky by som si okamžite dala, operácia ma pripravila o nejaké to kilo, tak by to vôbec nevadilo. Užívajte si krásne leto :)
7/11/2013 3:49:53 PM
Ale Šáry, to mne teda prekvapilo, ze te ta lednice az takhle vykolejila, no jenom jestli uz toho na cloveka neni moc a pak to tak dopada. A pamatuj,ze kazdy mrak ma stribrny okraj, vzdyt jsi to na te patecni 9tce tak pekne zobrazila :-)
7/11/2013 2:40:52 PM
Žákovská knižka, škola na Klegově ulici. To mi bylo 13 a po dva roky jsme tam měli v místní tělocvičně trénink. Ale to "Amerika" byla rozestavěná a ne a ne ji dokončit. To s to ledničkou je mi líto. Měli jsme štěstí s dodávkami. Loni jsme se stěhovali a skoro vše si kupovali nové. Vše došlo v pořádku. Velmi dobrou zkušenost máme s DATARTem. S vlasy mám stejnou zkušenost. Vždy čistěná zbylo na mě. Vysavač vypadá jako náš bývalý VAX, aspoň ze spodu :-) . Hřib kovář v bramboračce a od profíka, tak to musí být něco. Předpokládám, že dovolená pokračuje, tak si ji užijte v klidu a pohodě.
7/10/2013 2:54:47 PM
Moc mě mrzí Šárko ty patálie s ledničkou, ale tyhle zásilkové obchody znám moc dobře a kolikrát ty starosti za tu sníženou cenu opravdu nestojí. Člověk se s tím akorát zlobí! Hlavně že dovolenou to nenarušilo a můžete všichni užívat léta a zasloužených prázdnin! Krásné fotky pejsků, kukadel i kouzelných detailů z kuchyně - jsem ráda, že ani přes prázdniny o podobné foto-kousky nepřijdeme :-)! Přeji krásné léto plné odpočinku a nezapomenutelných zážitků :-)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Ou, Ou, Oukej aneb "chladivé" martyrium:-) - 5. 7. 2013