Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow 18.týden - V dobré společnosti - 5. 7. 2013
photo

30. 6.Sunday

photo

1. 7.Monday

photo

2. 7.Tuesday

photo

3. 7.Wednesday

photo

4. 7.Thursday

photo

5. 7.Friday

photo

6. 7.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Sváteční den plný pohádek. Jak se má člověk motivovat do práce, když v TV běží Pana a Netvor a za okny svítí konečně sluníčko?! Ale nedá se nic dělat, práci za mě nikdo neudělá a tak pracuji až do oběda na fotkách. Obědvat v tomhle počasí a v den volna doma by byl ale hřích - a tak sedám na tramvaj a mířím k Tančícímu domu. Tam pak v nedaleké hospůdce prosedím příjemné dvě hodinky s Kamilkou a jejím kouzelným bráškou, kteří mě nabíjí novou dávkou energie! Společně strávený čas mi aspoň na chvíli vyžene svatební fotky z hlavy. Odpoledne pak počítám všechny své nezpracované "foto-zakázky" a začíná mě přepadat panika - nejsou touhle dobou už prázdniny?!
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/16/2013 1:16:14 PM
Super týden a krásné portrétní tvé dobré společnosti :-). Š.
7/15/2013 11:25:35 PM
A další dobře nafocený týden.
7/11/2013 3:08:11 PM
Tak co rict :-D jooo, uz vim, vsechno nejlepsi k svatku :-D Bud rada, ze jsi tak vytizena, kdybys nebyla, urcite by ti to chybelo :-)Zavidim lidem, co si troufnou fotit svatby, ja bych se stresem z toho, ze nekomu muzu zkazit cely ten uzasny den, nikdy uz neodvazila fotit svatbu. naposledy jsem fotila svatbu v 17cti a to jeste na film, nevim, kde je ta odvaha :-D. Jedna za vsechny je pro me úterni 8cka :-)maj sa :-)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 18.týden - V dobré společnosti - 5. 7. 2013