Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day Šťastné konce.. - 29. 6. 2013
photo

23. 6.Sunday

photo

24. 6.Monday

photo

25. 6.Tuesday

photo

26. 6.Wednesday

photo

27. 6.Thursday

photo

28. 6.Friday

photo

29. 6.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ráno vyrážíme na nákupy, zelináři vybalují zboží z auta..Malá prodavačka italských meruněk:-)Mrakodrápky ostravske..My si zmrzku odepřeme, protože je celkem chladno..Kavka nenechá nazmar ani kousíček kornoutku..Vidíte to, tohle je něco, co my, lidé, neumíme..Oddaně a nezištně čekat..A oficiálně začaly prázdniny..Věčné dilema všech dívek a žen - "Já nemám nic na sebe!!"- Lucka uklízí před odjezdem na hory své skromné šatstvo:-)A jestli tohle uvidí, nevím, jestli bude můj konec šťastný:-)Eda se krmí..A brzdi, Lisníková, brzdi!! Máme nějaké neshody s rodiči na horách, tak ani nevím, jestli se mi tam chce..Moc ne, nerada se hádám..:-(Každopádně věřím na šťastné konce, takže věřte na ně také:-)Šárka..
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/8/2013 10:39:45 AM
Tak ještě jednou, Šárko, přeji vám všem blaho, na duši i na těle...kromě Edy máte všichni prázdniny, tak si to užijte...a věřme na šťastné konce...ahoj, Pepík
7/8/2013 10:05:20 AM
Šárko, moc se mi ten týden líbil - hlavně volný den a zvířátka a ten pes, co v sobotu věrně čekal na páníčka. Pro mě to mělo duši, jako bych tam byla s Vámi :-)
7/8/2013 8:32:29 AM
Také jsem ty sovičky slyšel u nás v parku a nahrál. Až před dovolenou jsem je večer konečně viděl. Myslím si, že jde o puštíka obecného. včera jsem posal záznam odborníkovi. Počkám co on na to. Tretra, konečně dlouhé sklo :-). Doufám, že jste si to užila. Já koukal na bednu v Tatrách. Příští rok je to v lepším termínu, tak určitě půjdu.
7/7/2013 9:56:47 PM
Tretra musí být super, to tu nemáme :D V zoo v Ostravě jsme byli a líbila se nám:) Zase krásný, jak je u tebe zvykem:) a neshody...byly a budou, tak proč si kazit náladu:)
7/7/2013 7:45:19 PM
Škoda, že jsem jako každý rok Tretru zmeškal. Líbí se mi hlavně Sobotní Kavka :) Jinak fajn week.
7/6/2013 9:15:35 PM
Jj, prázdniny na krku. Mě ale děsí to, že už máme 1/2 roku za sebou a to byly fčílkaj vánoce. Pěkný týden
7/3/2013 9:29:59 PM
Po 8 :-), fajn týden, Šárko pro příště ty i když to není podle G.-Jarkovského:-)M.
6/30/2013 9:38:29 PM
Jo čumáci … já tam jsem vždy rozpolcen, jak mi je jich líto že jsou v klecích a zároveň jaký to je fotografický materiál. Občas si musím přečíst Durrella, který přesně o tom hodně píše. To že Lucka pořád tvoří je moc dobře, jiná cesta k úspěchu není. Jen tvrdá práce. A krapítek štěstí, které ale přeje jen připraveným. Hm, silniční lišej, to znám, to k cyklistice patří. Já mám z kola v háji obě kolena. Romka jsem ve zprávách zaregistroval také, … co k tomu říct. :-( Napsal jsem to do weeku. Na Tretru se chystám léta, samozřejmě kvůli fotografování. Já prostě sportovní fanda nejsem a nebudu a dnes když jde o peníze až na prvním místě už vůbec. No ta Atletika ještě … Nicméně čtvrteční čtyřka je skvělá. Páteční západofka. :-) Lucčín šatník :-) Snad se vztahy s Hamry uklidní a bude zase dobře. Jsme tady jen na krátký čas, tak ať stihneme těch dobrých konců co nejvíce.


Tags more tags

left arrowprevious day Šťastné konce.. - 29. 6. 2013