Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Veverka, studna a to nejlepší na konec :-) - 16. 6. 2013
photo

13. 6.Thursday

photo

14. 6.Friday

photo

15. 6.Saturday

photo

16. 6.Sunday

photo

17. 6.Monday

photo

18. 6.Tuesday

photo

19. 6.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Jdme spát ve dvě ráno a to už je nový den. Vykouříme dýmku míru i my nekuřáci. Některé z nás si dají něco na spravení, někteří už nemohou. Jdeme zkontrolovat blízké a daleké okolí. Míjíme karavanu koní a s Bobrem špekulujeme o zarostlých a zanedbaných protipovodňových hrázích. Koryto řeky je v normálu a děvče zkouší svou dovednost. Zbývá se rozloučit a návrat domů.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/26/2013 10:00:09 PM
Děkuji všem za návštěvu. Dovolenou si opravdu užívám, teď mám dvojku v žile :-) . Počasí je opravdu nevyzpytatelné. Předpovědí moc nevychází (skutečnost bývá lepší ). Šárko, čtyřlístkové šílenství tady pokračuje. Bude to v mém dalším týdnu. Vzpomněl jsem si na Vás, když kuchařka krmila jelena. Evi, seznamy jsou již vychytané, to je jejich výhoda. Vytáhnou se ze šuplíku a popřípadě se upraví. Jeden k moři, další do hor, ... Díky ještě jednou všem. Jdu zpracovávat fotky. Dnes mi končí můj týden.
6/25/2013 8:51:25 PM
A přeju krásnou a pohodovou dovolenou:-)
6/25/2013 8:50:23 PM
Jak tak koukám, nejen lovení kešek může být dobrodružství:-)I takové lovení čtyřlístků může mít fatální následky:-))Pěkný týden, hlavně ten konec se mi moc líbí, je fajn vidět taky Zdeňka:-))Takže příště už to asi pánská jízda nebude, určitě Vás oba ráda uvidím:-))Šárka..
6/24/2013 4:42:31 PM
Velmi pestrý týden! :) Veverka je supr, jsem spokojena :)) jo seznamy na dovolenou, to známe.. teda nejen na dovolenou! já si už dělám seznamy na vše, i na to, co je třeba udělat, abych "náhodou" na něco nezapomněla.. a přece jen je to dobrý pocit odfajknout si nějakou tu položku :) člověk má pak větší přehled a snad i spokojenost, když vidí na tom papíru, co už udělal :) s přítelem jsme chtěli ke "kouli" dorazit, ale bohužel nám to nakonec nevyšlo.. tak snad příště! ;) hezký den.
6/24/2013 11:14:54 AM
Karavana koní se mi líbí. Ono je to náročný sport, taková jízda na koni. Při pádu z koně někdy hrozí rozbitá hlava o noční stolek...
6/24/2013 11:09:03 AM
12, 17, 12, 43 a zase 12... sakra sakra, to jsou čísla (kdyby se tak na ně cosi dalo vyhrát)
6/21/2013 8:12:55 AM
Parádní mejdan a nedělní dvojka … skoro jsem dnes nespal, a hned bych si dal. Ale musí sednout do auta a zařídit asi 1000 věcí. Nejlepší rehabilitace mejdanu je procházka. :-) Studna super a když o tom uvažuji, na časosběr to asi není. Málo místa na focení a ono se toho nakonec moc nemění, snad jen plnění. Poslední je fakt dobrá, tyhle náznakovky mám rád. Vánoční – no už jsme v půlce. Seznam na dovolenou, pěkné. Já si ho dělám na gauči rovnou in natura. No a to nejlepší na konec, já končím dnes a večer to zveřejním. Bylo to fakt bezva. Měj se a užij pěknou dovolenou.
6/21/2013 8:11:34 AM
Jirko, to je paráda. Já nevím čím to je, ale týdny ve kterých se nějak objevím mám moc rád. Asi to bude nějaká ukrytá ješitnost. Naprosto sdílím Tvůj pocit, že jsem se setkal s někým, koho znám odjakživa. Navzdory šílenému vedru to bylo super, no popravdě toho hodně zachránilo výborné pivo. Ale pitný režim v takovém počasí je velmi důležitý. Já měl druhý den docela těžký den, musel jsem s ženou k lékaři, její zánět průdušek se zcela vymkl kontrole a poslední dvě noci skoro nespíme. Zpět k týdnu. Veverka je bezva, fotí se špatně, jsou potvory moc rychlé. Felicie, nejlepší Škodovka. Černá labuť, k tomu jsme si hodně řekli a kdo chce vědět co, tak má chodit na workshopy. :-) Nabíječky: konečně se to začíná lepšit a já už vybírám jen přístroje s nabíjením USB. No a pak mám trvale všude jednu. V autě, na kole, doma, v práci, u rodičů v oblíbené hospodě … Je ty krysu s Ikea mám moc rád, pořád loudím a ještě mi ji nikdo nekoupil. Hukvaldy jedno z naších častých cílů výletů. A už se nevejdu.


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Veverka, studna a to nejlepší na konec :-) - 16. 6. 2013