Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 12- už mi rastie MOJITO - 6. 5. 2013
Share week
photo

6. 5.Monday

photo

7. 5.Tuesday

photo

8. 5.Wednesday

photo

9. 5.Thursday

photo

10. 5.Friday

photo

11. 5.Saturday

photo

12. 5.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Slovensky
Tak mám prvý tucet...1. Pondelok ráno, je úplne jedno kedy odchádzam z domu, smetiarov schytám pravidelne (je to paranoja alebo na mňa naozaj čakajú za rohom?)...2. Na rannom sedení nás kolega pobavil tričkom (ešteže je na ňom spomenutá vláda, nie šéf..)3. Hugovi prasklo tesnenie, hľadám to správne...4. Vyvolávam negatívy- sú ako černosi v tuneli, asi zlá šarža- niekoľko hodín práce je v keli..:(( 6. Malý svetlý bod- usmeje sa na mňa poobedná kávička...7. Dovoz dieťatka, vyzerá smutne... 8. Na pošte si vystojím hodinový rad, aspoň že tu majú pekný vitrážový svetlík (a zákaz fotenia) 9. Sedím na balkóne a už je mi dobre...
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/21/2013 12:08:14 PM
Koukající kafe = probouzející kafe:D Úterní 5 a hlavne 9! Že chce být Natalka klukem, chápu - když jsem byla malá, chtěla jsem jím být taky, protože mi přišlo, že mají chlapi vše jednodušší. Jak jsem byla starší, změnila jsem názor, ale jen ten co se týče změny pohlaví :D Velmi zajímavá fotka k zamyšlení, je ta bw na křižovatce. Pěkný týden!
6/24/2013 1:12:04 PM
Jozefe, ďakujem....aj za krásnosmiešne spomienky...ACH JO...:)) P.S.: Pridám jednu "cestovú" príhodu mojej svokry. Ako mladomanželka zamiesila cesto na buchty, ale akosi nechcelo vykysnúť (vykynout), a tak, aby neutŕžila posmech, zakopala ho do záhradky pred domom. Tak sa na slniečku prebralo, poriadne narástlo, a vykuklo spod zeme. Manžel ho tam našiel, a odvtedy si ju doberal: zasadila si cesto a myslela si si, že vyrastú buchty...:))
6/21/2013 11:18:44 PM
Vše prima, ale nakonec mě zaujalo medové těsto: před 50 lety je moje novomanželka použila na vánoční pečivo týden před vánocemi, ale stravitelné bylo až po velikonocích...bylo jedinečné, protože to byly naše první společné vánoce a pekla je s láskou...ach jo...
6/21/2013 8:15:08 PM
Martin, trochu škodoradostne sa teším, že aj mladší odo mňa zabúdajú...Ja to robím metódou ASŇZ (ak si nezapíšem, zabudnem), ale prevezmem asi Zdeňkov "paralelný" spôsob...A s tou tlačenkou je to na dlhšiu diskusiu (nič proti tlačenke nemám, AK....) Na obrázku je peľ, ktorý obsahuje niekoľkonásobne viac kvalitných bielkovín ako mäso, a určite v ňom nie sú antibiotiká, prípadne hormóny... A veľmi Ti ďakujem za názor na POVEDENÚ, trvalo mi veľmi dlho, kým som dostala povolenie ju zverejniť (a skúšala som to aj s úplatkom...) Maj sa krásne a častejšie vykukni v práci z okna...:))
6/21/2013 7:59:56 PM
Františku, ďakujem, je to milé, ale pravdupovediac si myslím, že je dobre, že sa môj sochársky "výtvor"neuchová pre ďalšie generácie, zjedli sme ho ešte večer...:)))
6/21/2013 7:54:47 PM
Ždeňku, blahoželám k fotke vo FV aj k uhádnutiu hádanky...Rada by som sa niečoho podobného dočkala, a keď vidím, ako sa všetkým páči tá ut/5, snáď sa odhodlám a pošlem ju....Možno je kúsok pravdy na tom, že NIEČO vidím ,iba stále mám pocit, že neovládam techniku tak, ako by som potrebovala, aby som to mohla sprostredkovať aj ostatným v slušnej technickej kvalite...Peťko, cvičiaci tai-chi je bratov kolega, ráno sa pravidelne míňame, tak ho občas papparazujem...:))
6/21/2013 7:45:41 PM
Jo, mým snem bylo pracovat v kravíně nebo v teletníku jako zootechnička, to by mě bývalo bavilo, jenže po té slavné revoluci šlo zemědělství dopryč a dnes už skoro žádné nemáme:-(A tak jsem se stala kuchařkou:-)Ale láska ke všemu živému mi zůstala, tu ani revoluce nezměnila:-)Miluju zvířata, všechna, bez rozdílu..A mám tak ráda i lidi,i když ne všechny:-)))
6/21/2013 7:36:18 PM
Ďakujem všetkým Jankám...Utorková 5 sa páči aj mne, bola to náhoda u nás na záhrade...Šárko, Tominko bol OK za dva dni, chvalabohu, a prekvapilo ma, že si študovala "hnojárinu"...:))Na kvetinky som zaťažená, tie na mňa škaredo nepozerajú, keď ich fotím, a pózujú trpezlivo...
6/21/2013 1:23:55 PM
s tou F5 to je asi věc prohlížeče. Já osobně to taky nedovedu odstranit na svých stránkách. Bohužel jsem k tomu ještě nedorostl, ale to je na diskusi jinde :)
6/21/2013 12:30:43 PM
Stejně jako nerozumím tomu, že když po odeslání komentáře obnovíš stránku (F5), tak se tam komentář pošle znovu. :-) To bude nějaký nástroj na udržování uživatele ve střehu.
6/21/2013 12:29:01 PM
Já si hodím vedle sebe week a editor, ve weeku listuji (a vracím se většinou několikrát tam a zpět) a v editoru píšu. Pak a a je vymalováno. Tak jak to mají postavené, že při přechodu dne stejného týdne se napsaný text v komentáři vymaže, to nemohli ani na vteřinu myslet vážně, že by někdo komentoval přímo na WoL. Já si napřed myslel, že komentáře se píší k jednotlivým dnům, to by dávalo smysl, ale tomu jak je to postaveno fakt nerozumím. No, nemusím vědět všechno. :-)))
6/21/2013 10:33:40 AM
Sákryš, jak to všichni děláte, že stíháte komentovat víc dní najednou? Já než projdu celej týden, zapomenu, co jsem chtěl napsat hnedle první den... Hned v úterý zapomenu, co jsem chtěl psát v pondělí a proto se zase vracím. Tričko mě rozesmálo a hned rozesmutnilo a káva mi úsměv zase vrátila. Vitráž je skvělá a tento typ umění se mi strašně líbí (když je povedenej). A teď Tvoje perla (teda nejen fotka). Tu si nechávám na konec popisu pondělí. Po7 se Ti fakt povedla (vysvětli si to jak chceš) :) Ale tato fotka mi evokuje nějaký klasický film, možná nějakou Audrey Hepburn a kdyby za Tebou nejel (jak říkáš) "mercedes", ale něco staršího, tak "klobouk dolů paní" !!! Út5... hmmm supr. Tu bych si dal na stěnu. ČB Ti sluší a umíš ji (ale jedna v týdnu stačí, já raději barvy). Sobotní hádanka bude určitě nějaká zdravá strava a na můj vkus málo tlačenky :) ...jo jo. Moc pěkné...
6/21/2013 8:14:23 AM
Oli, ten tvůj medovníkový autoportrét vystupuje z bílého prášku do prostoru jako nějaký slovanský reliéf z kamenné zdi na Devíne, rozhodně jsi nejen dobrá fotografka, ale i sochařka :-)
6/21/2013 12:05:59 AM
Hádanka bude něco o včelách. Že by rouskový pyl? :-) Nedělní pětka, super. A jak to je jednoduché. Tomi, autoportrét, každopádně jsi mi úsměv na tváři vyloudila. Díky.
6/21/2013 12:05:27 AM
Ty jsi přesně ten případ, kdy já říkám že poznám z fotky, že to fotila žena. Žena vidí něco víc než chlap. A ty se ještě před očima lepšíš, ta káva je prostě boží. Také černoši v tunelu, já tam vidím světlo na konci. :-) Škoda, že na poště se nesmí fotit, jinak bys nám ten světlík ukázala. :-) A úterní pětka je … no spadla mi čelist. Chtěl bych vidět, to co vidíš ty. Jo bouřka za oknem je fajn, ale mne teď nedávno chytla v polích, blesky s hromem po sekundě, kroupy, člověk neví co má dělat. Noc moc. Až vyrostu, budu chlapec … pozor na to, dnes je možné všechno. :-) Odvíčkování se mi vždy moc líbilo. A tu vůni medu přímo cítím. Chrumkavý fešák :-)))), také si rozšiřuji slovní zásobu. Čtvrteční sedmička je skvělá, ty se jistě rozhodneš dobře. A anděl, podobného teď dostala Anička k narozeninám. Tai-chi: kolega mne naučil pár cviků, které občas používám když musím někde dlouho čekat. Mojito a pizza na zahrádce … nejen dobře fotíš, máš i skvělé nápady. :-))))
6/20/2013 6:50:36 PM
Jé, včeličky..O těch jsem se učila na střední(zemědělské)..Ty mě hodně zajímají a hlavně ta bašta z medomedu:-)Já med nejím, ale pro děti je supr, místo cukru..Přiměřeně, samozřejmě..Líbí se mi Tvůj vztah k dceři Sandře, jak jí něžně říkáš "děťátko", to je tak hezké:-)Tominkovo trápení už je dnes snad minulostí, aspoň doufám..Náš Honza měl oči takhle bolavé od narození do 11 měsíců, měl neprůchodné slzné kanálky..Moc se mi líbí všecky detailovky, všecky květinovky a taky černobílý "bonbónek" - čtvrteční den:-)Oli, zdravím Tě, těším se na další návštěvu!:-)Šárka..
6/20/2013 5:33:45 PM
Cernobily nebo barev ny,porad krasny:-)i kdyz ne 1 je teda luxusni;-)
6/20/2013 12:32:27 PM
Ano spousty fotek které já můžu:-)hned po4,6,8 krásný út 4,5 ...no prostě krásné barvy líbí zdravím Jana.
6/17/2013 2:30:27 PM
Noli tento týden je opravdu pastva pro oči :-), kouzelné fotky - ta pondělní káva, krásné průhledy přes mokrá okna, včelí plásty i skvělé momentky! Nejvíce se mi asi líbí ale úterní pětka - krásné barvy! Už se těším, až se objeví i text! :-)


Tags more tags

next dayright arrow 12- už mi rastie MOJITO - 6. 5. 2013