Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Tropický - 20. 6. 2013
Share week
photo

15. 6.Saturday

photo

16. 6.Sunday

photo

17. 6.Monday

photo

18. 6.Tuesday

photo

19. 6.Wednesday

photo

20. 6.Thursday

photo

21. 6.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Čtvrtek byl snad nejteplejší den z celého týdne, protože jsem se celý den jen tak nějak "plazila" po Praze. Bohužel to bylo nutné, protože jsem potřebovala utratit voucher, který jsem dostala k Vánocům a dnes byl poslední den jeho platnosti (v úterý se nějak nezadařilo). Díky němu jsem nedaleko Václaváku narazila na KOSTKU LEDU, která bohužel vůbec neosvěžila, jen si tam tak chátrala. A protože už je červen, začínají nám letní výprodeje. Odpoledne už bylo pěkně dusno a sluníčko se začlo schovávat za šedivou záclonu mraků. Důležité je, že na tropické počasí jsou naladěni všichni - banka nás chce osvěžit půjčkou a kde jaká restaurace nás láká - pojďte k nám, máme tu klimatizaci. Důležitá je v horku lehká strava a pitný režim, takže si k večeři dělám těstoviny s cuketou a zapíjím sklenkou piva. Klasika - místo večerníčku před spaním pak koukáme na Teorii velkého třesku.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/8/2013 10:08:46 AM
Jé, pěkný veršík, tak tedy ano, Šárko. Díky :-)
7/2/2013 9:04:21 PM
Opálení nebo bahno, to se uvidí po koupeli, jednak na nohou a jednak na vaně či koutu:-))Paráda, adrenalínek na kole, krásně vyvážený toulkami po okolí:-)A za ten krásný máček, tykejme si, bez vytáček:-))Šárka..


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Tropický - 20. 6. 2013