Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow S mokrou vodou - 2. 6. 2013
photo

31. 5.Friday

photo

1. 6.Saturday

photo

2. 6.Sunday

photo

3. 6.Monday

photo

4. 6.Tuesday

photo

5. 6.Wednesday

photo

6. 6.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
1. Ráno som dokončila opäť nejaké fotografie, tak ešte jeden blik a môžem ich odovzdať 2. Idem k starenke, Fricek si myslí, že je pánom dvora. Ale Alík je na dvore služobne starší tak si myslí svoje :-) 3.Ideme s Alíkom na vychádzku a stretli sme bratránka s Natálkou. 4. Fotenie telefónom má svoju kúzlo. Alík na výprave. 5. Po obede sme sa vybrali na cyklovýlet do Dubňan a Mutěnic, sestra ale 10km pred Holíčom chytla defekt tak sme lepili. 6. Ale ešte sme toho niektorí nemali dosť tak sme si predĺžili výlet na Výklopník do Sudoměřic. Akurát ale prišla nejaká mokrá fronta :-). 7.Takže sme asi hoďku a pol čakali čo prestane pršať. 8. Čakali sme my, čakal aj králik. Ale pršať neprestávalo. Vyrazili sme teda v daždi domov. No mali sme rýchlostný rekord na tých 10km. 9. A hádajte čo sa stalo keď sme prišli domov?.... ano, prestalo pršať :-)))
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/23/2013 9:06:42 PM
Ahoj Šárko,jj, to nejaké tykanie som tu zaznamenala ;-). Ďakujem. Som rada, že si sa kochala, ďalšie týždne už sú skoro na ceste ;-).Maj sa krásne ;-)
6/23/2013 9:04:26 PM
Moc se mi tu líbí, Leni! Zejména ty "kýčovky":-)Ráda jsem se pokochala, měj krásné léto a kousek z něj nám zase ukaž v dalších týdnech:-)Budeme si taky tykat, prosím??Šárka..
6/22/2013 7:57:55 AM
Jarný dáždik nezaškodí, určite sa ti výlet páčil aj ked si zmokla do nitky. Pekný week - strieda sa jedna perla za druhou, ale to moravské "Toskansko" by si ešte mala pofotit aj v oblasti vinohradov, je tam kráááásne.


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow S mokrou vodou - 2. 6. 2013